Meny

Det gylne kompasset

den mørke materien 1

; Trond Espen Seim (Oppleser) ; Torstein Bugge Høverstad (Oversetter)

Serie: Den mørke materien 1

11 år gamle Lyra lever et bekymringsløst liv ved Jordan College i Oxford. Sammen med bestevennen Roger utforsker hun gatene og hustakene i Oxford. Deres verden ligner på vår, men den er ikke slett ikke lik.
Les mer
Vår pris
449,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 22 bonuskroner!

Vår pris: 449,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 22 bonuskroner!

Om boka

Lyras verden endres for alltid den dagen hun gjemmer seg i Oxford-kollegiets røykeværelse. Gjemt bak lenestolen ser hun rektor helle gift i vinen som han skal servere Lyras onkel, Lord Asriel. Lyra kan virkelig ikke tro det, hvorfor vil rektor drepe onkelen hennes? Kan det ha noe med hans mystiske arktiske ekspedisjoner? Hun overhører rektor og Lord Asriel diskutere støv, men skjønner ikke egentlig hva de snakker om.

Omtrent samtidig begynner barn å forsvinne fra Oxfords gater. Det går rykter om grusomme gomlere som stjeler barn, men ingen er sikre på hvem eller hva gomlerne er for noe. Snart forsvinner også Roger.

Lyra bestemmer seg for å redde Roger. Hun må dra på en ekspedisjon i de ondes fotspor - til det kalde nord.

Det gylne kompasset er den første lydboken i en triologi om Lyra Sølvtunge og hennes farefulle og spennende reise for å redde ikke bare sin egen verden, men også mange andre.

Leses av Trond Espen Seim
12 CD'er (16 timers spilletid)
Passer fra 12 år

Fakta