Min side Kundeservice Bli medlem

The austere academy

De tre foreldreløse barna får endelig lov til å begynne på skolen igjen. Men det går dessverre ikke lang tid før denne etterlengtede opplevelsen forvandles til nok et skrekkelig kapittel i de uheldige søsknenes liv. Les mer

217,-
Usikker levering*
*Vi bestiller varen fra forlag i utlandet. Dersom varen finnes, sender vi den så snart vi får den til lager

Logg inn for å se din bonus

De tre foreldreløse barna får endelig lov til å begynne på skolen igjen. Men det går dessverre ikke lang tid før denne etterlengtede opplevelsen forvandles til nok et skrekkelig kapittel i de uheldige søsknenes liv. De råker ut for klypende krabber, strenge straffer, dryppende soppsaft, omfattende eksamener, fryktelige fiolinkonserter, V.O.N.D.T. og det metriske system. Dette er den femte boken i serien Den onde greven.

Medlemsvurdering:
Dette er den femte historien om Baudelaire-søsknene. I denne boken får barna endelig lov til å begynne på skolen igjen, og Gravlund grunnskole skal ta hånd om barna. Klaus og Violet skal begynne på skolen igjen, mens Sunny skal være Inspektør Neros sekretær. Men skolen er ikke som andre skoler, og Baudelaire søskene må sove i et skur fullt av krabber. Alt er ikke bare mørkt på denne skolen, barna treffer noen likesinnende Quagmire-barna som også har mistet foreldrene sine. Når barna begynner å smile igjen fordi de har fått venner dukker en mystisk gymlærer opp. Dette er en av de beste bøkene om Baudelaire-barna, den er veldig humoristisk og har en flott flyt i språket og handlingen. Man stifter også bekjentskap med Quagmire-barna som kommer med en gåte, hva betyr V.M.S?

morta

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
HarperCollins
Innbinding
Innbundet
Språk
Engelsk
Sider
221
ISBN
9780064408639
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2000
Serie
A series of unfortunate events 5

Medlemmers vurdering

m
morta – 11.09.2009

– Dette er den femte historien om Baudelaire-søsknene. I denne boken får barna endelig lov til å begynne på skolen igjen, og Gravlund grunnskole skal ta hånd om barna. Klaus og Violet skal begynne på skolen igjen, mens Sunny skal være Inspektør Neros sekretær. Men skolen er ikke som andre skoler, og Baudelaire søskene må sove i et skur fullt av krabber. Alt er ikke bare mørkt på denne skolen, barna treffer noen likesinnende Quagmire-barna som også har mistet foreldrene sine. Når barna begynner å smile igjen fordi de har fått venner dukker en mystisk gymlærer opp. Dette er en av de beste bøkene om Baudelaire-barna, den er veldig humoristisk og har en flott flyt i språket og handlingen. Man stifter også bekjentskap med Quagmire-barna som kommer med en gåte, hva betyr V.M.S?

Oppdag mer

Bøker som ligner på The austere academy:

Slime

David Walliams
Paperback 
148,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv