Meny

Ankomsten

; Jørn Roeim (Oversetter)

Serie: Animorphs 38

Andalittene har ankommet jorda. Vil Ax forlate dyremorferne?Endelig har andalittene kommet til jorda. Dyremorfene og Ax har nå noen å alliere seg med i kampen mot jerkene. Men det er bare fire andalitter og det blir lite mot tusenvis av jerker. Les mer
Vår pris
113,-
Spar
16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 30.11.2021

Nedlastbar lydbok
Nedlastbar lydbok
Vår pris: 113,-
Spar: 16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 30.11.2021

Om boka

Andalittene har ankommet jorda. Vil Ax forlate dyremorferne?Endelig har andalittene kommet til jorda. Dyremorfene og Ax har nå noen å alliere seg med i kampen mot jerkene. Men det er bare fire andalitter og det blir lite mot tusenvis av jerker. Det blir ikke lett å hindre jerkene i å ta kontrollen over menneskene. De er alle enig i at kampen må fortsette, men andalittene vil ikke kjempe ved menneskenes side. De føler at de ikke har nok å stille opp med, og de vil at Ax skal velge hvem og på hvilke måte han vil kjempe. Velger han vennene eller folket sitt? Mer om Animorphs: Se "Invasjonen"
Beskrivelse:

Andalittene har ankommet jorda, og endelig har Ax og dyremorferne noen å kjempe sammen med. Det kommer dessverre bare fire andalitter, og dette er ikke nok til å kjempe mot tusenvis av jerker og hindre at menneneskeheten blir tatt som slaver. Andalittene ønsker likevel å fortsette å kjempe, men de føler seg overlegne og har ikke lyst til å kjempe sammen med mennesker. Ax blir nødt til å velge side, og han må velge mellom vennene sine eller sitt eget folk.

Fakta

Hvordan høre denne lydboka?