Meny
 

Antiseptisk og klar til bruk

; Stephan Pastis (Illustratør) ; Stian Omland (Oversetter)

Serie: Timmy Tabbe 4

Bli med Timmy Tabbe ut på et vanvittig tokt! Dørvakt-Dave skal flytte, og Timmy Tabbe og moren hjelper ham - sammen med den onde Molly Moskins! Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Bli med Timmy Tabbe ut på et vanvittig tokt! Dørvakt-Dave skal flytte, og Timmy Tabbe og moren hjelper ham – sammen med den onde Molly Moskins!

I ‘Antiseptisk og klar til bruk’ tvinges Timmy ut på landeveien på langtur med Timmys mamma, isbjørnen Kjempe, dørvakt Dave og lukter-mandarin-forbrytergeniet Molly Moskins. Dørvakt-Dave, som også er kjæresten til mammaen til Timmy, skal flytte, han skal faktisk flytte nesten til den andre siden av landet. Mammaen til Timmy skal hjelpe til med å kjøre flyttelasset, og Timmy må være med.

Alt som kan gå galt …
Som kjent har Timmy en evne til å forkludre selv det aller enkleste oppdrag – eller, rettere sagt er det vel Kjempe som pleier å stå for forkludringen. Turen med dørvakt-Daves flyttelass går selvfølgelig ikke etter planen. Verden er blitt gal, det gode blir ondt og Timmy Tabbe er en fortapt mann. Kan noen ringe myndighetene?

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 288
ISBN: 9788205490772
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Sanitized for your protection
Alder: Barn 9-12
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8085730
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger