Meny
 
Arsenikken er servert
Arsenikken er servert

Arsenikken er servert

; Hanne Elisabeth Munkelien (Oversetter)

Serie: Wells og Wong-mysteriene 2

Bli med Daisy Wells og Hazel Wong tilbake til en tid med internatskoler, store gods, hovmestere - og ikke minst et deilig mysterium! Super feriespenning. Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Herlig erkebritisk krim for unge lesere!

Bli med Daisy Wells og Hazel Wong tilbake til en tid med internatskoler, store gods, hovmestere – og ikke minst et deilig mysterium! Super feriespenning.

Daisy Wells og Hazel Wong skal tilbringe ferien hos Daisy på Fallingford-godset i ferien. Den glamorøse moren til Daisy arrangerer et teselskap på bursdagen hennes, og hele familien er invitert, fra den eksentriske tante Saskia til den kjekke onkel Felix. Moren har også inviterte den kjekke men svært lite tillitvekkende Mr. Curtis, som visstnok skal evaluere en del av de uvurderlige skattene i huset. Hazel og Daisy blir bekymret for at han skal sno moren til Daisy rundt lillefingren, og lure fra henne verdifulle antikviteter.

Akkurat dét hadde de ikke trengt å bekymre seg over. Midt under Daisys fødselsdagsselskap faller nemlig Curtis om. Han gestikulerer og tar seg til munnen, mens han gisper etter luft. Alt tyder på gift. Hazel og Daisy har fått en ny sak.

Med ett kjennes Fallingford som et farlig sted å være. Jentene må avsløre sannheten, selv om morderen kan være noen som står dem nær. 

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 333
ISBN: 9788203264306
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Arsenic for tea
Alder: Barn 9-12
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8146888
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger