Meny

Den andre

; Jørn Roeim (Oversetter)

Serie: Animorphs 40

De andre overlevende Ax og dyremorferne har alltid trodd at han var den eneste andalitten på jorda som ikke var infisert av jerkene. Og at det bare var han som overlevde den voldsomme kampen mellom folket hans og jerkene. Les mer
Vår pris
113,-
Spar
16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 30.11.2021

Nedlastbar lydbok
Nedlastbar lydbok
Vår pris: 113,-
Spar: 16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 30.11.2021

Om boka

De andre overlevende Ax og dyremorferne har alltid trodd at han var den eneste andalitten på jorda som ikke var infisert av jerkene. Og at det bare var han som overlevde den voldsomme kampen mellom folket hans og jerkene. Men så får de vite noe annet. Det var andre overlevende. Andre andalitter. Og de befinner seg på jorda. Der prøver de å holde lav profil, samtidig som de prøver å finne en måte å ta Visser Tre på. Og i likhet med Ax og dyremorferne prøver de å holde seg i live på til hjelpen kommer.
Beskrivelse:

Ax og dyremorferne har alltid trodd at han var den eneste andalitten på jorda som ikke var infisert av jerkene, og at det bare var han som overlevde den voldsomme kampen mellom folket hans og jerkene. Men så får de vite at det var andre overlevende andalitter som befinner seg på jorda. Der prøver de å holde en lav profil, samtidig som de prøver å finne en måte å ta Visser Tre på. Og i likhet med Ax og dyremorferne prøver de å holde seg i live til hjelpen kommer.

Fakta

Hvordan høre denne lydboka?