Meny

Den ukjente

; Sofie Asplin (Oppleser) ; Jørn Roeim (Oversetter)

Serie: Animorphs 14

Det går rykter i byen om at noen har funnet en gjenstand som beviser at det finnes liv på andre planeter. Gjenstanden holdes skjult på en militærbase som kalles Sone 91. Det hemmeligste stedet på jorda. Les mer
Vår pris
113,-
Spar
16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 113,-
Spar: 16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Det går rykter i byen om at noen har funnet en gjenstand som beviser at det finnes liv på andre planeter. Gjenstanden holdes skjult på en militærbase som kalles Sone 91. Det hemmeligste stedet på jorda. Cassie, de andre dyremorferne og Ax vet allerede at det finnes liv på andre planeter. De vet det så altfor godt. De er også klar over at jerkene vil prøve å komme seg inn på Sone 91 for å finne ut om den hemmelige gjenstanden kan true planene deres. Derfor bestemmer dyremorferne seg for å avlegge Sone 91 og jerkene en liten visitt. Men de finner noe helt annet enn det de ventet ... Mer om Animorphs: Se "Invasjonen"
Beskrivelse:

Det går rykter i byen om at noen har funnet en gjenstand som beviser at det finnes liv på andre planeter, og at denne gjenstanden holdes skjult på militærbasen Sone 91. Dyremorferne vet at jerkene vil prøve å komme seg inn på Sone 91 for å finne ut om gjenstanden kan true planene deres. Derfor bestemmer dyrmorferne seg for å avlegge Sone 91 en visitt.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788205557291
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The unknown
Alder: Barn 9-12
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger