Meny
 

En hemmelighet for mye

; Hanne Elisabeth Munkelien (Oversetter)

Serie: Wells og Wong-mysteriene 4

Daisy og Hazel er tilbake på skolen, men mye er forandret. Den nye prefekten heter Elizabeth, og hun har gjort seg svært upopulær – så upopulær at hun blir funnet drept … Les mer
Vår pris
50,-
Spar
199,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 50,-
Spar: 199,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Ny mordgåte for Wells & Wong!

Daisy og Hazel er tilbake på skolen, men mye er forandret. Den nye prefekten heter Elizabeth, og hun har gjort seg svært upopulær – så upopulær at hun blir funnet drept …

Elizabeth benytter nemlig sin nyvunne makt som prefekt til å herse med alle rundt seg. Hun samler hemmelighet om alle elevene, og bruker det hun vet for å få ting som hun vil ha. 

Mord i alles påsyn
Hele skolen er samlet rundt på bålet på Guy Fawkes Night, 5. november. Det er mørkt og litt kaotisk – og plutselig er det noen som roper høyt. En av førsteklassingene har, bokstavelig talt, snublet i Elizabeth, som ligger død på bakken. Ved siden av henne ligger en jernrive. Kan hun ha tråkket på riven og på et vis slått eg selv i hjel ved en ulykke? Det blir den offisielle forklaringen, men den biter ikke Daisy og Hazel på. Detektivbyrået har en ny sak!

Mørke hemmeligheter
Det viser seg raskt at mange av jentene på skolen har god grunn til å mislike henne, men hvem kan ha gått så langt som å drepe henne? Plutselig dukker det opp små papirlapper som avslører hemmeligheter på skolen. Har dette noe med mordet å gjøre? Og klarer Daisy og Hazel å finne ut hvem morderen er?

Klassisk spenning for unge lesere
Bøkene om Wells & Wong detektivbyrå er vaskekte britisk krim av beste merke, godt plassert i tradisjonen etter Agatha Christie og Colin Dexter. Her er ingen bestialske eller spekulative scener, men likevel rikelig med spenning til å holde leserne klistret fast til sidene på jakt etter en løsning av mysteriet. Dette er bøker som passer perfekt hvis man vil gi seg selv et lite friminutt fra verden.

Riktig god lesning!

 

Robin Stevens er faktisk en kvinne! Men på grunn av navnet sitt får hun ofte brev adressert til «Mr. Stevens». Hun ble født i California, Men vokste opp i England. Da hun var 12 år gammel møtte hun Colin Dexter, forfatteren av bøkene om Morse, og hevdet at hun skulle bli krimforfatter når hun ble stor. Og det ble hun! Robin gikk også på internatskole da hun var ung, men hun oppdaget skuffende nok aldri noe lik(!).

 

Fakta

Utdrag