Meny
 
Hjem, kjære hjem

Hjem, kjære hjem

; Jeff Kinney (Illustratør) ; Jan Chr. Næss (Oversetter)

Serie: En pingles dagbok 14

Plutselig arver familien til Greg litt penger. De bestemmer seg for å bygge på huset – men som vanlig er det ingen ting som går helt etter planen ... Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Oppussingseventyr!

Plutselig arver familien til Greg litt penger. De bestemmer seg for å bygge på huset – men som vanlig er det ingen ting som går helt etter planen ... 

Da en slektning dør, får familien til Greg Heffley en uventet arv. De bestemmer seg for å bruke pengene til å bygge på huset de bor i. Greg har store drømmer om hvordan alt skal bli, men oppussingen blir ikke helt som noen i familien har sett for seg. Idet de første veggene rives ned, vokser alle mulige problemer frem. Råtne planker, giftig jord og skadedyr får alle til å lure på om det virkelig er verdt det.

Kan de bli boende i huset? Eller må Greg flytte til en helt annen by? Her blir de helt store spørsmålene presentert, ispedd en god dose komikk – akkurat som vi liker det!

Hjem, kjære hjem er den fjortende boka i serien EN PINGLES DAGBOK. Bøkene har solgt over 200 millioner eksemplarer verden over, og har et opplag på en million i Norge alene.

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 217
ISBN: 9788205520318
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Wrecking ball
Alder: Barn 9-12
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8151873
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger