Meny
 
Mira
Mira
Mira - 
   Sabine Lemire
  
   Rasmus Bregnhøi
  
   Line Almhjell

Mira

; Rasmus Bregnhøi (Illustratør) ; Line Almhjell (Oversetter)

Serie: Mira 1

Mira blir ganske flau over moren sin av og til. Mira er entegneserieroman som tar vennskap oppvekst og forelskelse på alvor. Dette er leselyst mellom to permer! Les mer
Vår pris
208,-
Spar
21,-

Veil. pris: 229,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 208,-
Spar: 21,-

Veil. pris: 229,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Livet er ikke bare #instamoments

Mira blir ganske flau over moren sin av og til. Mira er entegneserieroman som tar vennskap oppvekst og forelskelse på alvor. Dette er leselyst mellom to permer!

Det er ikke så rart at Mira føler seg litt ensom. Bestevenninnen Naja er veldig interessert i gutter og forelskelse – og det er ikke Mira. Naja har starter en kjærlighetsklubb med den nye, kule jenta i klassen. Hun heter Beate, og er attpåtil kusina til superkjekke Benjamin, som Naja er forelsket i. For å bli medlem i kjærlighetsklubben må du ha vært forelsket, og det har Mira aldri vært, selv om hun virkelig prøver. Hun vil jo ikke miste Naja.

Man kan jo late som?
Hva om hun bestemmer seg for å tenke hardt på en gutt, for eksempel Louis i klassen? Blir hun forelsket da? Holder det med en halvtime hver dag, mon tro? Hvor vanskelig kan det egentlig være? 

Varm og vennlig
‘Mira’ handler mest om å miste en venninne – og så få henne tilbake igjen. Men den handler også om å se vellykket ut, om et nært forhold til mor, om viktigheten av en bestemor, og om at det er greit å være liten – man blir tidsnok stor. Tegneserieformen gir mye visuell hjelp til lesingen, og gir dermed stor mestringsfølelse til ferske lesere. ‘Mira’ er vel verdt et bekjentskap!

«Genial børnebog ... en helt vidunderlig udgivelse,» skriver bogpusheren.dk, som også skriver: «Selvfølgelig er der tale om en børnebog, men den er fuld af så meget humor, at den også kan være en fornøjelse at læse for voksne, og de mange hundrede tegninger er bare skønne.»

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 99
ISBN: 9788205508675
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Mira
Alder: Barn 9-12
Format: 25 x 18 cm
Nr: 8121702
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger