Meny
 
Mira - 
   Sabine Lemire
  
   Rasmus Bregnhøi
  
   Line Almhjell

Mira

#husbåt #pappa #kjærlighet

; Rasmus Bregnhøi (Illustratør) ; Line Almhjell (Oversetter)

Serie: Mira 2

Miras mamma har litt vel mange gode ideer. Synes Mira. Fantastisk tegneserieroman om å være venner, om å bo på to steder – og ikke minst: Om å bo på en husbåt! Les mer
Vår pris
208,-
Spar
21,-

Veil. pris: 229,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 208,-
Spar: 21,-

Veil. pris: 229,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Miras mamma har bestemt at de skal flytte sammen med hennes kjæreste Joakim, til en husbåt. Det gjør Mira litt bekymret, for hun kan jo ikke engang svømme! Men båten er ganske fin, og på båten ved siden av bor det en jente som heter Liva! Og vennene fra den gamle skolen kan komme på besøk.

Om å møte en pappa man aldri har kjent
I tillegg til flyttingen er det en annen sak Mira er urolig for. Omsider skal hun møte den biologiske faren sin for første gang, og sånt kan man jo bli litt nervøs av. Tenk om hun ikke passer inn i hans liv, eller omvendt, og om hennes største drøm blir en skuffelse? Hvordan er det egentlig å skulle dele seg mellom moren sin og faren sin?

En sterk leseropplevelse fra Sabine Lemire og Rasmus Bregnhøi. Den første tegneserieromanen om Mira er allerede trykket i to opplag og ble beskrevet på Serienett.no som en dansk sjarmbombe. Boka ble kåret til Danmarks beste tegneserie for barn og ungdom 2018 (PING-prisen), og forfatteren ble nominert til Claus Deleuran-prisen 2018 i kategorien Beste danske debut.

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 95
ISBN: 9788205518599
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Mira
Alder: Barn 9-12
Format: 24 x 17 cm
Nr: 8147337
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger