Meny
 

Mord på første klasse

; Hanne Elisabeth Munkelien (Oversetter)

Serie: Wells og Wong-mysteriene 3

Da Daisy og Hazel ferierer om bord på den berømte Orientekspressen, skjønner de fort at de andre passasjerene på første klasse har noe å skjule ... Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Faren til Hazel, styrtrike Mr. Wong, har nedlagt forbud mot detektivvirksomhet. Han mener at jentene har utsatt seg for altfor mye fare som det er. Daisy kan dessuten trenge å reise bort litt, etter skandalen som rammet familien hennes. Han tar dem med seg på en togreise gjennom Europa, for å holde dem borte fra alt som kan være farlig.

Eventyrlig togreise
Orientekspressen er virkelig luksuriøs. Daisy har nettopp lest Agatha Christies klassiske Poirot-fortelling, og hun er overbegeistret. I tillegg synes de å dra kjensel på en av de andre passasjerene … Det viser seg å være Ms Livedon, politikvinnen som jobbet undercover på Daisys familiegods. Hva gjør hun på Orientekspressen?

Skriket
Under en middag lyder plutselig et grusomt skrik fra en av kupéene. Den rike arvingen Mrs. Daunt blir funnet død. Daisy og Hazel står overfor sin vanskeligste sak hittil. Ikke bare må de finne den skyldige før toget kommer fram til stasjonen – i tillegg må de konkurrere mot en rekke andre sporhunder som er like bestemt på å oppklare saken.

Klassiske mysterier for unge lesere
Robin Stevens serie om Hazel og Daisy er herlig lesning for alle som liker et godt mysterium. Bøkene er trygt plassert i britisk krimtradisjon, og her er ingen spekulative voldsorgier. Til gjengjeld er historiene medrivende og plottet veldreid. Anbefales!

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 314
ISBN: 9788203264559
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: First class murder
Alder: Barn 9-12
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8149429
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger