Meny
 
Rowleys dagbok - 
      Jeff Kinney
    
      Jan Chr. Næss

Rowleys dagbok

en supergod bestevenn : endelig min tur!

; Jan Chr. Næss (Oversetter)

«Rowleys dagbok fanger opp det beste fra hovedserien og gir det en ekstra dybde.»

, Aftenposten
Rowley er bestevennen til favorittpingla vår Greg Heffley. Og endelig er det Rowleys tur til å fortelle sin historie! Rowley skriver nemlig også dagbok. Selv om Greg synes han hermer. Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Rowley Jefferson er den alltid like blide, trofaste og tilstedeværende kompisen til Pingla, Greg Heffley. Greg har sin egen måte å se tingene på, og det er jo slettes ikke alltid Rowley kommer så heldig ut av hans historiefortelling. I denne boka har Greg "lånt" litt inspirasjon fra sin aller beste venn, og skrevet dagbok selv. Dette er altså Rowleys historie – men den handler ganske mye om Greg. Og Greg kommer ikke alltid så godt ut av Rowleys fortelling. For hvordan skal egentlig en bestevenn være?

Det er ikke alltid så lett å være bestevennen til Greg Heffley. Det skjer alltid mye rart, og ganske ofte er det Rowley det går utover – enten det går bra eller dårlig … Morsomt er det, i hvert fall!

Velkommen inn i det kjente og kjære universet til Jeff Kinney, bare denne gangen fra en litt annen synsvinkel, med litt annerledes tegninger, men med den samme fantastiske humoren og gjenkjennelsesgraden som har gjort Jeff Kinney til en av verdens absolutt mestselgende barnebokforfattere.

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 217
ISBN: 9788205526075
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Diary of an awsome friendly kid
Alder: Barn 9-12
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8147434
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger