Meny

Sammensvergelsen

; Jørn Roeim (Oversetter)

Serie: Animorphs 31

Oldefaren til Jake er død. Familien tar det hardt, særlig moren til Jake. Foreldrene bestemmer at alle skal dra og hjelpe til med begravelsen. Det er en lang tur. De skal være borte i tre eller fire dager. Les mer
Vår pris
113,-
Spar
16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 01.11.2021

Nedlastbar lydbok
Nedlastbar lydbok
Vår pris: 113,-
Spar: 16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 01.11.2021

Om boka

Oldefaren til Jake er død. Familien tar det hardt, særlig moren til Jake. Foreldrene bestemmer at alle skal dra og hjelpe til med begravelsen. Det er en lang tur. De skal være borte i tre eller fire dager. Det er et veldig stort problem for Tom, broren til Jake. Han kan ikke være borte fra jerkbassenget så lenge. Han nekter å dra, men faren insisterer. Jerken til Tom er villig til å gjøre alt for å overleve. Inkludert å fjerne det problemet som faren utgjør. Nå må Jake, de andre dyremorferne og Ax finne en måte å beskytte faren på, uten at Tom oppdager hemmeligheten deres. Og uten å måtte velge mellom farens liv ... og Toms. Mer om Animorphs: Se "Invasjonen"
Beskrivelse:

Oldefaren til Jake er død. Moren og faren bestemmer seg for å dra og hjelpe til med begravelsen. De skal være borte i tre eller fire dager og det er et veldig stort problem for Tom, broren til Jake. Han kan ikke være borte fra jerkbassenget så lenge. Derfor nekter Tom å bli med, men faren insisterer. Men jerken til Tom er villig til å gjøre hva som helst for å overleve, inkludert å eliminere problemet som faren utgjør. Nå må Jake, de andre dyremorferne og Ax finne ut hvordan de skal beskytte faren uten at Tom oppdager hemmeligheten deres. Og uten å måtte velge mellom farens liv og Toms.

Fakta

Hvordan høre denne lydboka?