Meny
 
Sommersverdet - Rick Riordan
Sommersverdet - Rick Riordan

Sommersverdet

; Torleif Sjøgren-Erichsen (Oversetter)

Serie: Magnus Chase og gudene fra Åsgard 1

Endelig ny serie fra Rick Riordan! Denne gangen handler det om norrøn mytologi. Den første boka om Magnus Chase og gudene fra Åsgard gikk rett inn på førsteplass på bestselgerlistene da den kom ut i USA. Gled deg til å lese! Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Endelig ny serie fra Rick Riordan! Denne gangen handler det om norrøn mytologi. Den første boka om Magnus Chase og gudene fra Åsgard gikk rett inn på førsteplass på bestselgerlistene da den kom ut i USA. Gled deg til å lese!

Norske lesere av Rick Riordans tidligere bøker med røtter i egyptisk og gresk mytologi kan glede seg over å bli kjent med det norrøne gudeuniverset, Riordan-style! Her blir vi kjent med sleipe Loke, Fenris-ulven og selvfølgelig Tor med hammeren (som han har rotet bort igjen, og trenger hjelp til å finne igjen …). Som i alle Riordans bøker er ikke helten nødvendigvis den sterkeste eller mest selvhevdende, men har et kvikt hode og et stort hjerte, som gjør at han får hjelp av gode venner. Vi kan også røpe at kusina til Magnus heter Annabeth Chase – hun vil være kjent fra før for mange av Riordans lesere.  

Bli kjent med Magnus Chase
Siden moren hans døde på mystisk vis for to år siden, har 17 år gamle Magnus Chase bodd på gata. Noe av det siste moren sa til ham, var at han måtte være forsiktig og holde seg unna familien. En dag blir han likevel sporet opp av onkelen, som har oppsiktsvekkende nyheter. Han forteller at Magnus er sønn av en norrøn gud og en jordisk kvinne.  Magnus reagerer med vantro, men plutselig blir han revet med av begivenhetene. I det han sammen med onkelen skal prøve å fiske et magisk sverd opp av elva, blir de angrepet av ildkjempen Surt. Magnus kjemper med krefter og evner han ikke ante at han hadde – men blir likevel drept av Surt, og mister sverdet i elva igjen.

Valhall
Magnus kommer til seg selv i et underlig hotell. Han blir hentet av en Samira al Abbas, som forklarer hva som skjedde: Han er død, og hentet av henne til Valhall. Samira er altså en valkyrje! Opp gjennom hotellobbyen vokser verdenstreet Yggdrasil, grisen Særimne slaktes til middag hver kveld, og hver dag er det kamper, inntil døden. Magnus vet nesten ikke hva han skal tro, spesielt ettersom det blir klart for ham hvilken oppgave han har foran seg: Han må utsette Ragnarokk, intet mindre. Tauet som holder Fenris-ulven bundet er slitt og trenger å byttes – for når Fenris-ulven sliter seg bryter Ragnarokk løs. For å klare oppdraget må han finne igjen sverdet, som har tilhørt hans far Frøy, og som dermed har en rekke interessante egenskaper.

Vi gleder oss allerede til neste bok i Åsgard-serien kommer ut, for Sommersverdet innfrir alle forventninger!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Vigmostad Bjørke
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 522
ISBN: 9788251685528
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The sword of summer
Alder: Ungdom
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8085064
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger