Meny
 

Spøkelsesbyen

andre bok om Miss Peregrines merkverdige barn

; Torleif Sjøgren-Erichsen (Oversetter)

Serie: Miss Peregrine 2

I denne mørke og gåtefulle oppfølgeren dras leseren inn i en uforglemmelig fantasiverden hvor telepati, blodtørstige vesener og tidssløyfer er like normalt som mat og vann. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

I denne mørke og gåtefulle oppfølgeren dras leseren inn i en uforglemmelig fantasiverden hvor telepati, blodtørstige vesener og tidssløyfer er like normalt som mat og vann. 

Boken stuper rett inn i sitt dystre univers, hvor forrige bok sluttet. Jacob Portman har rømt fra øya Cainholm, og tror at oppgaven hans – å redde Miss Peregrine fra fuglekroppen sin i London – er et steinkast unna. Han blir derimot tatt på senga av hårreisende overraskelser som bukter seg i byens lunefulle gater. Og takket være hans kjærlighet til Emma Bloom, klarer forfatteren å skape en innsiktsfull og rørende kjærlighetshistorie midt i den spøkelsesaktige atmosfæren. En altoppslukende effekt!

YA-fantasy og retro fotografi i svart-hvitt er en slående kombinasjon. Gåsehud oppover armene skal du ikke se bort ifra. Dette er uhyggelig lesing fra første side. Boka er rikt illustrert med svart-hvitt bilder som gir helhetsinntrykket en guffen følelse. 

Dette er en bok som fører tankene til leseren videre da den tar opp viktige spørsmål og tema omkring liv, død og vennskap. En av hovedpersonene, Emma, sier: «Det er en grunn til at alt skjer. Det er en grunn til at du er her – og det er ikke for å mislykkes eller dø» 

Historiene om disse modige ungdommene er så spennende at sidene nesten snur seg av seg selv. 

En internasjonal bestselger, som er oversatt til over 40 språk! Fortryllende spenning for både barn og voksne.

 

Fakta