Meny
 

Vi møtes igjen

; Stephan Pastis (Illustratør) ; Stian Omland (Oversetter)

Serie: Timmy Tabbe 3

Timmy Tabbe er tilbake -- og han har ikke mistet troen på sine (etter egen mening) suverene egenskaper som privatdetektiv!

Navnet er Tabbe. Timmy Tabbe. Og detektivbyrået hans står på randen av globalt herredømme. Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Når vi treffer Timmy igjen, har han forvillet seg inn i den farlig redwood-skogen, der skumle dyr lurker over alt. Og hva verre er: Han er ikke alene. Sammen med ham er ingen ringere enn Corrina Corrina, ondskapen selv. Ifølge Timmy. Hvordan havnet han i denne uheldige situasjonen?

Tilbake på skolen
Endelig skal Timmy få begynne på sin gamle skole igjen, og han gleder seg til konfetti og blåseorkester. En anelse skuffet må han innse at det ikke slo til – og i tillegg skal de snart levere inn en stor, nei, en DIGER naturfagoppgave. Hvordan skal Timmy levere noe som gjør at han ikke blir utvist på nytt, men uten å måtte tråle skogen etter småkryp og blader?

Mirakel-oppgaven
Ryktene vil ha det til at for flere år siden var det en jente som leverte en oppgave som var så bra at ingen noensinne vil oppnå noe i nærhete. Oppgaven blir respektfullt omtalt som Mirakel-oppgaven – og det sies at den fremdeles finnes …. Den heldige og selvsagt flinke eleven som klarer å få tak i denne oppgaven kan altså cruise inn til en perfekt sekser. Men hvor er den …? Timmy er heller ikke den eneste som er ute etter Mirakel-oppgaven – Corrina Corrina har også kommet godt i gang med jakten.

På skogtur. Eller bærtur
Gudene fortsetter å spenne bein på Timmy – fare for utvisning fra skolen, store, skumle gutter, Corrina Corrina – det er en lang liste. Og idet skolen beslutter at alle elevene skal på tur i skogen for å samle materiale til oppgaven, skjønner leserne hvor det bærer: Ut i den skumle redwood-skogen, sammen med Corrina Corrina …

Kan Timmy Tabbe triumfere igjen …? Den som leser, får se!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 272
ISBN: 9788205478794
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: We meet again
Alder: Barn 9-12
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8071969
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger