Meny
 

Vundersmed

Morrigans kall

; Kirsti Vogt (Oversetter)

Serie: Ingenlund 2

Den første boka om Morrigan Kråkh, Ingenlund, ble en favoritt hos leserne. Nå kan du lese mer om hvordan det går med Morrigan – som har oppdaget at hun er en vundersmed. Det er ikke bare enkelt … Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

Du har en gave. Et kall. Du er den som avgjør hva det betyr. Ingen andre.

Morrigan har kanskje overvunnet den dødelige forbannelsen, bestått de farefulle prøvene og blitt med i det Vunderlige selskap, men reisen hennes har bare så vidt begynt. Innbyggerne i den hemmelige og magiske byen Ingenlund husker så altfor godt de grusomme angrepene den fryktede vundersmeden Esra Skrall sto bak. Når medlemmer av det Vunderlige selskap begynner å forsvinne, blir Morrigan mistenkt. For kan en vundersmed egentlig være god …?

«En enestående oppfølger til den uforglemmelige ‘Ingenlund’!»
The Guardian.

Jessica Townsend pendler mellom London og Sunshine Coast i Australia, der hun også vokste opp. Hun frilanset tidligere som redaktør og er blant annet opptatt av offentlig transport, hemmelige selskaper, forhistoriske byer, katakomber, hoteller og museer, Halloween og jul, gamle kart og digre katter og alle disse interessene dukker opp i bøkene om Morrigan Kråkh og Ingenlund. Vundersmed er hennes andre bok.

 

Fakta