New Moon

«The sexiest vampire tale for years arrived in Stephenie Meyer's TWILIGHT, about teenage Bella's chaste romance with a beautiful vampire boy. Their intensely erotic feelings are endangered by more predatory types. Guaranteed to suck in sulky 13+ girls for hours.»

THE TIMES

* Submitted for review coverage in the children's, national and genre media * Copies mailed to key websites and bloggers * Author PR * Online advertising at key sites * Competitions and promotions on major... Les mer

145,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager

Logg inn for å se din bonus

* Submitted for review coverage in the children's, national and genre media * Copies mailed to key websites and bloggers * Author PR * Online advertising at key sites * Competitions and promotions on major websites

Medlemsvurdering:
I "New Moon" fortsetter historien om Edward og Bella. Og atter en gang får Bella erfare at det er ikke bare bare å være hodestups forelsket i en vampyr! Denne boken vil ta deg med inn i mytenes verden, og det mer enn det "Twilight" gjorde! Her møter du flere mytiske skapninger, og Bella må på flere måter legge livet sitt i mytiske skapningers hender. Denne boken er veldig vanskelig å legge frå seg når man først har begynt å lese, og den er en av mine favorittbøker! Den er virkelig verd å lese, og det tar ikke lang tid å bli ferdig med den, den er rett og slett umulig å legge fra seg! God fornøyelse!

:)

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
ATOM
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
512
ISBN
9781904233886
Utgivelsesår
2009
Format
20 x 16 cm
Nr
9006826

Om forfatteren

Stephenie Meyer is a 30-year-old mother of three children based in Arizona. TWILIGHT was her first novel.

Anmeldelser

«The sexiest vampire tale for years arrived in Stephenie Meyer's TWILIGHT, about teenage Bella's chaste romance with a beautiful vampire boy. Their intensely erotic feelings are endangered by more predatory types. Guaranteed to suck in sulky 13+ girls for hours.»

THE TIMES

«Will keep readers madly flipping the pages of Meyer's tantalizing debut. Publishers Weekly»

Medlemmers vurdering

I
I.A – 26.12.2009

– Mange påstår at oppfølgeren til "Twilight" er kjedelig og uinterresant. Jeg vil påstå det stikk motsatte. "New Moon" fortsetter omtrent der første boka sluttet. Selvfølgelig er det ikke lett å være i et forhold med en vampyr som mest av alt har lyst til å bite deg i halsen, det skal Bella erfare. Risikoen Edward utsetter Bella for blir bare større, og som i alle store kjærlighetsromaner dukker det alltid opp et nytt hinder som forsøker å sette en stopper for de søte, små ord. "New Moon" er intet unntak. Denne boka er på mange måter mørkere og tyngre enn "Twilight", men på ingen måter dårligere. Jacob Black som vi ble kjent med i den første boka gjør en større opptreden i denne, og nye skikkelser trer fram fra mørket ... Hvis du likte "Twilight" vil du garantert like denne også.

N
Nelle – 12.09.2009

– Spoiler alert! Hvis du ikke har lest "Twilight", må du stoppe her! Resten vil bare avsløre forrige bok. Når Bella fyller 18 år og får et papirkutt på fingeren, skjønner vampyren og kjæresten Edward hvilke farer han utsetter henne for som menneske og reiser vekk. I sin ensomhet prøver Bella å gjenoppbygge seg selv, og finner glede i å være sammen med barndomsvennen Jacob. Likevel savner hun Edward, og oppdager at han snakker i hodet hennes hvis hun oppsøker fare. Drivet ligger i om Bella vil overleve sine ekstreme stunt og om Edward er så prinsippfast at han ikke kommer tilbake. Det er også et overraskelsesmoment da det avsløres hva Jacob egentlig er, og Bellas tiltrekning til Jacobs team. I sin andre bok i "Twilight"-sagaen klarer Stephenie Meyer enda en gang å fange oss lesere inn i hennes eventyr om interaksjoner mellom mennesker, vampyrer og varulver/shapeshiftere. Det eneste jeg har å utsette boken på er den lange midtsekvensen. Vi leser skjønner hva Bella har å stri med, men 400 av de 563 sidene kunne ha vært komprimert, men likevel ha samme kvalitet.

R
Rebecca – 13.07.2009

– Å være kjæreste med en vampyr er ikke alltid like lett. Det får Bella Swan merke da hun får papirkutt i huset til familien Cullen. Med mye dramatikk ender det opp med at Edward forlater Bella, og reiser vekk. I måndene som følger er hun dypt deprimert, helt til hun møter Jacob Black. Vennskapet utvikler seg, og hvem vet, kanskje kjemien mellom dem blir til noe mer? Men selv om Bella har Jacob å trøste seg med klarer hun ikke å glemme sin perfekte eks. Dette er den andre boken i "Twilight"-sagaen, og Stephenie Meyer imponerer igjen. "New Moon" er ikke riktig like god som forgjengeren "Twilight", men virkelig en opplevelse som er verd å få med seg!

:
:) – 26.06.2009

– I "New Moon" fortsetter historien om Edward og Bella. Og atter en gang får Bella erfare at det er ikke bare bare å være hodestups forelsket i en vampyr! Denne boken vil ta deg med inn i mytenes verden, og det mer enn det "Twilight" gjorde! Her møter du flere mytiske skapninger, og Bella må på flere måter legge livet sitt i mytiske skapningers hender. Denne boken er veldig vanskelig å legge frå seg når man først har begynt å lese, og den er en av mine favorittbøker! Den er virkelig verd å lese, og det tar ikke lang tid å bli ferdig med den, den er rett og slett umulig å legge fra seg! God fornøyelse!

T
TM – 10.06.2009

– Stephenie Meyer har nok fått merke at forventningspresset spunnet fra en bestselgende førstebok ikke bare er enkle, da denne boken sliter litt med å ta opp tråden fra den første. I denne boken får Bella virkelig oppleve problemene med å ha et forhold til en vampyr, og det skal sies at leseren får seg en og annen overraskelse. Meyer skriver ikke akkurat mesterlig, men hun har likevel skapt en historie som har fått ungdom verden over til å gå av hengslene ... Fortjent? Nåja ... Likevel, dette er boken der man blir bedre kjent med varulven Jacob, og man skal ikke se bort fra at det oppstår et rivaleri mellom Edward og Jacob. En solid bok, flott for ungdom.

k
krimfan – 05.06.2009

– Etter å ha lest den første boka i "Twilight"-sagaen hadde jeg skyhøye forhåpninger for den andre boken i serien "New Moon". Begynnelsen av boken er spennende og overbevisende, men på den midtre delen begynte boken å dra litt. Men det er verd innsatsen å fullføre den. Edward besluttet å forlate Bella etter Bellas katastrofale 18-årsdag i Cullen-familiens hus. Bella blir deprimert og holder på å bli sprø, men fortsetter å være seg selv. Re-introdusere i bildet er Jacob Black, gutten som Bella møtte på La Push under en strandfest. Hva tenker Edward om dette? Er det et trekantdrama på gang? En bok om håp, kjærlighet, tilgivelse og vennskap. Alt i alt en fortsatt god bok som det er verd å lese.

A
Avelina Went – 30.04.2009

– "New Moon" var ikke helt den oppfølgeren jeg hadde ønsket meg etter å ha lest "Twilight". Edward fjerner seg raskt og smertefullt fra Bellas liv, og hun svarer med å gå fullstendig i oppløsning. Det er enkelt nok å ha sympati med vår heltinne, men samtidig blir det tydelig at det også er usunne sider ved forholdet hennes til Edward. Det blir åpenbart nøyaktig hvor hjelpeløs hun er uten ham, selv om hun sakte men sikkert finner andre ting å fokusere på. Det er en hjerteskjærende historie, med mer enn litt dramatiske overtoner, men jeg klarer ikke å la være å tenke at Bella ikke er så sterk som hun burde være - det er ikke et godt tegn å ikke ønske å leve lenger uten kjæresten. Likevel, "New Moon" er like engasjerende og raskt lest som "Twilight", og det er fremdeles like spennende å tilbringe tid med Bella og Cullen-familien.

Y
YC – 19.03.2009

– Jeg hadde ikke fått nok av Edward etter å ha lest "Twilight". Derfor var det en stor skuffelse at Edward ikke var til stede i store deler av boka. Da jeg hørte om hans fravær ble jeg veldig skeptisk. Hva satt en igjen med om en tok bort denne fantastiske rollefiguren? Jeg gråt flere ganger i løpet av de første kapitlene. Det var så forferdelig å miste Edward. Jeg kan sympatisere med Bellas reaksjoner når hennes livs kjærlighet plutselig forlot henne. Selv om det er vanskelig for henne å komme seg videre, klarer hun likevel å komme seg mer eller mindre på bena igjen. Men hun kan aldri glemme Edward. Bella er jo en svært uheldig person, som klarer å vikle seg inn i de mest utrolige ulykker. Da kan en tenke seg at det ikke er lurt av henne å oppsøke de mest ekstreme og farlige situasjonene bare for å høre hallusinasjoner av sin elskedes stemme. Absolutt en god oppfølger.

M
Mattie – 21.09.2008

– I "New Moon" må Bella gjennomleve en sjelsettende sorg når Edward bestemmer seg for å forlate henne. Det er først når Jacob Black begynner å tilbringe tid sammen med henne, at dagene får mer mening. Men Jacob har også sine hemmeligheter. Og hele tiden må Bella se over skulderen i frykt for at Victoria skal hevne drapet på James. Jeg var ikke overvettes begeistet da jeg startet på denne boken, i og med at den første ikke levde helt opp til hypen som omgir den. Men mine dunkle forventninger ble gjort helt til skamme. Denne boken er fengslende og full av følelser. Forfatteren drar flere paralleller til Romeo & Julie og kjærligheten står sterkt i fokus gjennom hele boken. Jeg klarte knapt å legge den fra meg, og ser veldig fram til å kaste meg over neste i serien.

K
Kristine – 05.09.2008

– "New Moon" er bedre enn forgjengeren, "Twilight", etter min mening. Det er fremdeles først og fremst en kjærlighetshistorie, men denne boken er i større grad preget av sjangeren. Her får vi mer informasjon om vampyrene. Fokuset ligger enda mest på det følelsesmessige selv om det er mer spenning og action i denne boken. Denne gangen blir Bella stilt ovenfor en uhyre vanskelig situasjon som gjør at vi får et bedre innblikk i tankene hennes. Likevel vil jeg si at New Moon er mye mer gjennomført enn Twilight og den følger ikke formelen fra første bok. Da jeg leste Twilight, fikk jeg følelsen av at det ikke hadde noe plot (noe jeg egentlig ikke savnet før helt i slutten da det plutselig kom noe som lignet på det) og at den hadde blitt skrevet på impuls. Men her er det et plott - det skjer noe! Driven i historien er mye bedre enn i den første, og jeg kunne nesten ikke legge den fra meg!

V
Verdande – 14.06.2008

– Om du allerede har lest Twilight må du ikke gå glipp av bok nummer to i serien. Boka starter med Bellas bursdag, en dag hun lenge har gruet seg til. Hun vil bli 18, mens hennes vampyrkjæreste aldri vil bli mer enn 17. Uten å avsløre hva som skjer vil jeg si at det relativt tidlig i boka skjer noe du definivt ikke trodde kom til å skje. Du får lyst til å bla til slutten av boka bare for å finne ut hvordan det ender. New Moon er en bok med sterke følelser og Stephenie Meyer er en mester i å få deg til å føle det samme som bokas hovedperson Bella. Etter min mening er dette den beste boka i serien, og en du ikke kan gå glipp av.

I
Izzy – 08.02.2008

– Dette er den andre boka i serien om Bella Swan og Edward Cullen. De to er et uvanlig par. Bella er menneske, mens Edward er en vampyr. Dette byr på vanskligheter både titt og ofte. Ikke nok med at Edward har reddet livet til Bella mer en en gang, men hun er i konstant fare for at fristelsen skal bli for mye for enten Edward selv, eller en i familien hans som også er vampyr. Er forholdet deres verdt å risikere livet for? Etter en liten ulykke som nesten tar livet av Bella bestemmer Edward seg for å forlate henne. Det er den eneste måten og holde henne i sikkerhet. Ikke nok med at Edward gjør det slutt med Bella. Men hele Cullen-familien flytter. Dette holder på å ta fullstendig knekken på Bella. Redningen hennes viser seg å være vennskapet med Jacob Black. Kan han redde henne fra farene som truer? Les den spennende boka og få svaret! Dette er en virkelig god bok som jeg anbefaler på det varmeste. Den er spennende, romantisk og morsom på samme tid. Har du ikke lest den er det virkelig på tide! Jeg vil i midlertid anbefale og lese Twilight (Evighetens kyss) først.

S
Serendipity. – 10.01.2008

– Dette er den andre boken i Stephenie Meyers serie om Bella Swan, som flytter til Forks for å bo med faren sin. Hun møter Edward Cullen, og forelsker seg som aldri før. Jeg elsket denne boken nesten like mye som den første, og selv om den er lang, leste jeg den ut på to flyturer. Det er en sånn bok man gleder seg til å fortsette å lese, og som man virkelig er INTERESSERT i å vite hva som skjer. Må si jeg ikke likte hvordan Bella lot Edward styre livet hennes fullstendig, han har for mye makt over henne og av en gang fikk jeg lyst til å riste henne og rope "get real", men så kom jeg på at det bare var en bok. Uten å røpe hva som skjer, så kan jeg love dere at det skjer mye, og at det aldri er et kjedelig øyeblikk. Alt som skjer bygger seg opp til noe annet. Gled dere! :)

K
Kristine – 17.09.2007

– Dette er andre bok i serien "Twilight", som handlar om Bella Swan, og kjærasten hennar Edward, som ikkje er ein heilt vanleg kjærast, men ein vampyr. Har du lyst å lesa noko som rører deg på ein måte som inga bok har rørt deg før? Denne kjem til å gjera det. Boka er sterkt skrive, og med eit fargerikt og glitrande språk. Stephanie Meyer viser gong på gong at ho kan faget sitt. Somme gonger er det så ekta, at det virker som om det er du som lever i boka, ikkje boka som lever i deg. Har du lyst å vera med på ei reise ut i det utrulege? Då bør du lesa denne.

K
Kristine – 06.07.2007

– Er du kanskje òg ein av dei som sat igjen med eit behov for meir, når den fyrste boka, "twilight", eller "evighetens kyss", som den heiter på norsk, var ferdig? Kva skjer egentlig vidare? Som ein oppfølgar, er "New Moon" på ingen måte ein skuffelse. Det heile held fram i ein glimrande skrivestil, og er, om mogleg, enda meir ærleg enn den fyrste gongen. For det er nok det ordet som skildrar denne boka best, ærleg. Ein får innblikk i ein så sår situasjon, at ein sjølv kan kjenne smerta på kroppen. Dette er eit fantastisk arbeid, og er verdt kvart minutt du nyttar på å lese det. Kos deg!

Oppdag mer

Bøker som ligner på New Moon:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas
169,-

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
169,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv