Meny
Kyssefabrikken
Kyssefabrikken

Kyssefabrikken

; Lars Rudebjer (Illustratør)

Serie: Ella 8

Unni Lindells lese selv-bøker om Ella handler om vennskap og forelskelse - og gir sterk lesemotivasjon! Les mer
Vår pris
181,-
Spar
18,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 9 bonuskroner!

Vår pris: 181,-
Spar: 18,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 9 bonuskroner!

Om boka

Ella blir forelsket!

Unni Lindells lese selv-bøker om Ella handler om vennskap og forelskelse – og gir sterk lesemotivasjon! 

Eno er mye større enn Ella som nå er blitt 8 nå. Den nye nabogutten er veldig kul og pen, men Ella er litt redd ham, for sammen med to jenter og to gutter drar han hver ettermiddag til den nedlagte fabrikken etter skoletid. Hva gjør de der? En dag følger Ella og vennene hennes etter dem dit, og da får de se det. Noen av de store guttene løper etter noen jenter, og fanger dem og kysser dem. Ella synes det er ganske spennende. Men så oppdager en av guttene dem, og Ella og vennene løper alt de kan. 

En kveld Ella skal sove hos mormor tenker hun at vennene sikkert har dratt til kyssefabrikken uten henne. Hun sniker seg ut, men tar med seg farmors gamle mobil. Nede ved fabrikken finner hun ingen av de andre, men plutselig ser Eno henne – og han ser sint ut … Det blir farligere enn Ella hadde tenkt seg. Heldigvis kommer farmor …!

Viktig om grenser
«Kyssefabrikken» handler om mer enn en avstandsforelskelse. Den handler om å kjenne sine egne grenser, og ikke minst om å ha respekt for andres. Når er det greit å kysse, og når er det ikke greit? Er det greit at noen filmer? «Du kjenner det i magen når noe ikke er greit,» sier farmor. Det er jammen bra at farmor dukker opp ved kyssefabrikken, og tar med seg både Ella og en av de andre jentene hjem. 

 

Fakta

Utdrag (pdf)