Supersommer... eller?

(den sommeren da ingenting ble HELT som det skulle...)

; Nina Elisabeth Grøntvedt (Illustratør)

Serie: Odas dagbok 3

Oda fra "Hei, det er meg!" og "Absolutt ukyssa" er tilbake med ny dagbok! Det handler om sommerleir, megaforelskelser og supersommer. Les mer
Vår pris: 149,-
Spar: 110,-

Veil. pris: 259,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 7 bonuskroner!

Om boka

Hvordan blir man egentlig kjærester? Og hva gjør man når man er det? Oda liker fremdeles Alfi innmari godt, men det er ikke akkurat noen bombe. Sånn cirka alle jentene på hele mellomtrinnet liker Alfi. Og plutselig vil den ene etter den andre av jentene spørre Alfi om sjans!!! Det er krise. Før Oda vet ordet av det, har hun tilbudt seg å spørre Alfi fra Iselin selv. Hvordan endte det egentlig sånn? Helle, Alfi og Oda er ute sammen hele kvelden – men Oda får seg ikke til å spørre. Og neste morgen venter jentegjengen på svar …

 

Når livet er OVER

Hvis Alfi skal være sammen (som i kjærester) med noen, så må jo det være med henne, med Oda. For å slippe unna jentegjengens masing, sier Oda til slutt at hun er sammen med Alfi – selv om det ikke er helt sant … Under en øvelse til skoleforestillingen spør Anniken og Iselin Alfi om det er sant at han er sammen med Oda – og han svarer nei. Og ikke nok med det – han svarer nei så hele skolen hører det, for Iselin hadde på seg mikrofonen. Er livet til Oda over for godt? Kan hun i det hele tatt gå hjem, siden hun er nabo med Alfi?

Det er duket for en supersommer med megaforelskelser og sommerleir.

 

Herlig og gjenkjennelig humor

Nina E. Grøntvedt tegner et overbevisende portrett av Oda, en svært likandes tolvåring. Det er krevende å skulle finne ut om man egentlig har lyst til å være kjæreste med noen – hvordan gjør man? Og hva gjør man når man først er kjærester? Oda gir uttrykk for både sinne, humor, flauhet og ikke minst hvordan forelskelsen bobler gjennom kroppen. Teksten er lettlest, den er brutt opp med Odas tegninger og notater. Det hun ikke får sagt i teksten, blir gjerne effektivt avslørt av tegningene. Dette er en perfekt bok å ha med på stranda i sommer – mens vi venter på neste bok om Oda!

Få med deg de to første bøkene om Oda: Hei, det er meg og Absolutt ukyssa (lydbok).

Fakta

Om forfatteren

Nina E. Grøntvedt er barnebokforfatter og illustratør. Hun har tidligere skrevet bestselgerne Hei, det er meg! og Absolutt ukyssa - Odas dagbøker - samt bildebøkene om Den lille helten. Hun ble nominert til Brageprisen for Hei, det er meg!. Supersommer (2014) er en ny bok i serien om Oda. Grøntvedt er en populær forfatter gjennom utallige skolebesøk, turneer og foredrag over hele landet.