Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Invasjonen

Invasjonen er første bok i den nye tegneserien Animorphs. Den er spennende, og lett å lese! Passer for både gamere, ferske lesere og erfarne lesere. Boken handler om ungdommer som kan forvandle seg til dyr. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Invasjonen er første bok i den nye tegneserien Animorphs. Den er spennende, og lett å lese! Passer for både gamere, ferske lesere og erfarne lesere. Boken handler om ungdommer som kan forvandle seg til dyr. Animorphs er perfekt for den som liker spenning og kule tegninger. Alle illustrasjonene er i farger.

Denne tegneserien er basert på en tidligere utgitt serie som også het Animorphs og var en enorm suksess i hele verden med mange millioner solgte bøker! Nå relanseres den i en oppdatert og moderne tegneserie.

En kveld oppdager fem ungdommer et romskip. Om bord er en utenomjordisk krigerprins som gir ungdommene evnen til å skifte utseende. De kan bli til et hvilket som helst dyr. Krigerprinsen forteller at jerkene, en art med utenomjordiske parasitter, har tenkt å invadere jorda. De kryper inn i menneskenes øreganger og tar fullstendig kontroll over dem. Mange mennesker er allerede såkalte kontrollører. Det blir flere og flere for hver dag. Nå må ungdommene kjempe mot jerkene, som finnes i vertskropper fra alle mulige planeter. Og de kan ikke fortelle det til noen. For hvem som helst kan være kontrollør: moren din, broren din, kjæresten din. De kan ikke stole på noen.

Serien er skrevet av K.A. Applegate og Michael Grant, som også står bak serien Gone. Animorphs er illustrert av Chris Grine.

Detaljer

Forlag
Fontini
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
232
ISBN
9788283731040
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
The invasion
Format
23 x 16 cm
Serie
Animorphs 1

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Invasjonen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Såret

Cha Sandmæl
Innbundet 
288,- 329,-
 

Power up!

Christopher Robin Omdahl
Innbundet 
262,- 299,-
 

Orkanen

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
272,- 299,-
 

Fanget

Cha Sandmæl
Innbundet 
288,- 329,-
 

Gjesten

K.A. Applegate
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv