Meny
 
Livsfarlig vinter - Monika Steinholm
Livsfarlig vinter - Monika Steinholm

Livsfarlig vinter

; Tonje-Mari Clausen (Illustratør)

Serie: Ankh 2

Verden våkner opp til full vinter – i september. Folk blir redde, og ingen forstår hva som har skjedd. Bortsett fra Markus, Sara og Rulle. Nå må de redde verden! Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Marcus er ikke som andre barn. For det første bor han hos den spinnville oppfinner-tanta si, og det kan være ganske krevende. Akkurat nå har værmaskinen hennes slått seg vrang, og er innstilt på fimbulvinter. Det haster med å finne en løsning før alt liv dør ut. Maskinen søker opp ulike dimensjoner. Den blinker stadig grønt, og Markus fortsetter å se ting som ingen andre kan se.

Mumien
Samtidig haster det med å finne en løsning på problemet med Marcus’ pappa. Han er nemlig ingen hvilken som helst pappa, men en vaskekte, ganske ondsinnet mumie som har våknet til live ved hjelp av en gammel bok, ‘De levendes bok’. Heldigvis klarte Marcus ved hjelp av vennene Sara og Rulle å få frosset ham ned – og nå ligger han på et fryselager. Men eieren av fryselageret vet ikke om det, og han kan jo ikke bli der til evig tid. Kanskje kan de bruke dimensjonssøkeren til å finne en annen dimensjon, og sende mumien dit …?

Dessverre havner ‘De levendes bok’ i gale hender, og når Rulle sporløst forsvinner, begynner en intens jakt etter både boka og vennen. 

ANKH er en spennende og morsom serie for gutter og jenter, en serie om livsfarlige krefter, modige barn og rare oppfinnelser. Disse bøkene gir skikkelig lesemotivasjon!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Pitch forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 254
ISBN: 9788293551256
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 22 x 14 cm
Nr: 8139563
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger