Min side Kundeservice Bli medlem

Skyggespinneren

Stjerneskipet Talos er på vei mot planeten Etai Kalan når det fanger opp et mystisk nødsignal. Den kunstige intelligensen som styrer skipet mens mannskapet sover, endrer kursen for å undersøke.

Samtidig kjemper ungdommene Davi og Lieta mot en grusom overmakt i en glemt romkoloni. Les mer

290,-

319,- Spar: 29,-

Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Stjerneskipet Talos er på vei mot planeten Etai Kalan når det fanger opp et mystisk nødsignal. Den kunstige intelligensen som styrer skipet mens mannskapet sover, endrer kursen for å undersøke.

Samtidig kjemper ungdommene Davi og Lieta mot en grusom overmakt i en glemt romkoloni. Deres eneste håp er en primitiv radiosender og innholdet i en eldgammel bok de ikke kan lese.

Hvorfor endret Talos kurs uten å varsle besetningen, og hvordan kan nødsignalet komme fra en planet som er ubeboelig for mennesker? Og hva slags hemmeligheter er det ambassadøren for dragefolket bærer på?

Det er oberst Mark Hauser, en veteran fra Mars-krigen og nå nestkommanderende på Talos, som må løse gåtene ...

Medlemsvurdering:
Det skulle ikke forundre meg det minste om Skyggespinneren av Erik Martenson er den beste boken som er utgitt på norsk innen sjangeren science fiction. Jeg har i alle fall ikke lest noe som er bedre, og jeg har lest en god del. Bokens handling alternerer stort sett mellom tenåringen Lieta, som er fanget på et ukjent sted sammen med mange desperate mennesker, og militærveteranen Mark Hauser, som befinner seg om bord på stjerneskipet Talos. Boken er en sidevender uten like og er fullt på høyde med internasjonale storheter i sjangeren som Alastair Reynolds og Peter F. Hamilton. Gå ikke glipp av denne boken.

Ken

Detaljer

Forlag
Schibsted
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
345
ISBN
9788251656818
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
21 x 14 cm
Serie
Den siste navigatør 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

K
Ken – 25.01.2022

– Det skulle ikke forundre meg det minste om Skyggespinneren av Erik Martenson er den beste boken som er utgitt på norsk innen sjangeren science fiction. Jeg har i alle fall ikke lest noe som er bedre, og jeg har lest en god del. Bokens handling alternerer stort sett mellom tenåringen Lieta, som er fanget på et ukjent sted sammen med mange desperate mennesker, og militærveteranen Mark Hauser, som befinner seg om bord på stjerneskipet Talos. Boken er en sidevender uten like og er fullt på høyde med internasjonale storheter i sjangeren som Alastair Reynolds og Peter F. Hamilton. Gå ikke glipp av denne boken.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skyggespinneren:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lemen

Nina E. Eide
Innbundet 
227,- 249,-
 

Kariba

James Clarke
Innbundet 
272,- 299,-

Gåten

Jessie Burton
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv