Min side Kundeservice Bli medlem

The hunger games

First in the ground-breaking HUNGER GAMES trilogy. Set in a dark vision of the near future, a terrifying reality TV show is taking place. Twelve boys and twelve girls are forced to appear in a live event called The Hunger Games. Les mer

131,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager

Logg inn for å se din bonus

First in the ground-breaking HUNGER GAMES trilogy. Set in a dark vision of the near future, a terrifying reality TV show is taking place. Twelve boys and twelve girls are forced to appear in a live event called The Hunger Games. There is only one rule: kill or be killed. When sixteen-year-old Katniss Everdeen steps forward to take her younger sister's place in the games, she sees it as a death sentence. But Katniss has been close to death before. For her, survival is second nature.

Medlemsvurdering:
George Orwell møter Battle Royal møter Stephenie Meyer (de gode delene). Etter å ha begynt på "The Hunger Games" var det umulig å legge den fra seg, og hele greia forsvant i løpet av en natt for min del. Her finner man sosial og politisk nød, tvang og overvåkning, blandet med syke bestialske dødsleker i beste sendetid - og Katniss Everdeen er den perfekte hovedperson gjennom det hele. Dette er en bok det er trygt å begi seg ut med også som voksen, uansett om målgruppen kanskje er tenåringer. Det forandrer ikke at boken er velskrevet, har fart og spenning nok for fire og engasjerer. Så da er det eneste som gjenstår å starte tommeltottvinningen til neste bok i serien kommer ut i september 09.

Avelina Went

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Scholastic
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
ISBN
9781407132082
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Format
20 x 13 cm
Serie
The hunger games 1

Medlemmers vurdering

D
Dogood – 07.08.2013

– The hunger games er en fengende historie om ei jentes kamp for å beskytte sin søster, men også hennes kamp om å overleve. Historien er fengende, og Suzanne Collins skriver på en måte som vekker både nysgjerrighet og medfølelse for karakterene. Absolutt verdt å lese.

A
Avelina Went – 03.05.2009

– George Orwell møter Battle Royal møter Stephenie Meyer (de gode delene). Etter å ha begynt på "The Hunger Games" var det umulig å legge den fra seg, og hele greia forsvant i løpet av en natt for min del. Her finner man sosial og politisk nød, tvang og overvåkning, blandet med syke bestialske dødsleker i beste sendetid - og Katniss Everdeen er den perfekte hovedperson gjennom det hele. Dette er en bok det er trygt å begi seg ut med også som voksen, uansett om målgruppen kanskje er tenåringer. Det forandrer ikke at boken er velskrevet, har fart og spenning nok for fire og engasjerer. Så da er det eneste som gjenstår å starte tommeltottvinningen til neste bok i serien kommer ut i september 09.

Oppdag mer

Bøker som ligner på The hunger games:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv