Meny

Angrepet

; Jørn Roeim (Oversetter)

Serie: Animorphs 26

Dyremorferne kjenner ellimisten. Han hjalp dem da de holdt på å bli spist av en taxxon. Han hjalp til å befri to hork-bajirer, og ga Tobias morfeevnen tilbake. Men selv om ellimisten har enorm makt, er han ikke allmektig. Les mer
Vår pris
113,-
Spar
16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 30.09.21

Nedlastbar lydbok
Nedlastbar lydbok
Vår pris: 113,-
Spar: 16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 30.09.21

Om boka

Dyremorferne kjenner ellimisten. Han hjalp dem da de holdt på å bli spist av en taxxon. Han hjalp til å befri to hork-bajirer, og ga Tobias morfeevnen tilbake. Men selv om ellimisten har enorm makt, er han ikke allmektig. Han har en fiende. Crayak. Crayak og ellimisten bestemmer seg for å utkjempe en kamp som skal avgjøre hvem som er den sterkeste. Men de har ikke tenkt å slåss selv. Ellimisten velger dyremorferne, Ax og khien Erek. Crayak velger sin egen hær. Hvis dyremorferne taper, vil de bli totalt utradert fra hele universet. Og det vil ikke være noen tilbake som kan kjempe mot jerkene ... Mer om Animorphs: Se "Invasjonen"
Beskrivelse:

Dyremorferne kjenner ellimisten. Han hjalp dem da de holdt på å bli spist av taxxon. Selv om ellimisten har enorm makt, er han ikke allmektig. Han har en fiende, Crayak. Crayak og ellimisten bestemmer seg for å utkjempe en kamp som skal avgjøre hvem som er den sterkeste, men de har ikke tenkt å slåss selv. Ellimisten velger dyremorferne, Ax og khien Erek. Crayak velger sin egen hær. Dersom dyremorferne taper, vil de bli totalt utradert fra hele universet. Da vil det ikke være noen tilbake som kan kjempe mot jerkene.

Fakta

Hvordan høre denne lydboka?