Meny

Dypdykk

; Fanny Vaager (Oppleser) ; Jørn Roeim (Oversetter)

Serie: Animorphs 27

Dyremorferne og Ax har bare én virkelig alliert i kampen mot jerkene, nemlig khiene. Da de oppdager at khiene - deriblant Erek, vennen deres - har problemer, har de ikke noe annet valg enn å hjelpe. Men khienes problem stikker mye dypere enn de har forestilt seg. Les mer
Vår pris
113,-
Spar
16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 113,-
Spar: 16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Om boka

Dyremorferne og Ax har bare én virkelig alliert i kampen mot jerkene, nemlig khiene. Da de oppdager at khiene - deriblant Erek, vennen deres - har problemer, har de ikke noe annet valg enn å hjelpe. Men khienes problem stikker mye dypere enn de har forestilt seg. Det ligger skjult i havet. Så dypt nede at ingen mennesker noen ganger har vært der - og overlevd. Men dyremorferne vet hva som vil skje hvis Visser Tre avslører de dyrebare hemmelighetene til khiene. En av dem er dyremorferne ... Mer om Animorphs: Se "Invasjonen"
Beskrivelse:

Dyremorferne og Ax har en alliert i kampen mot jerkene: khiene. Da de oppdager at khiene har problemer, må de hjelpe. Khienes problem ligger så dypt nede i havet at ingen mennesker noen gang har vært der, men dyremorferne vet hva som vil skje hvis Visser Tre avslører de dyrebare hemmelighetene til khiene.

Fakta

Hvordan høre denne lydboka?