Meny

Eksperimentet

; Jørn Roeim (Oversetter)

Serie: Animorphs 28

Forlagets omtale:

Jerkene har bestemt seg for å utføre et lite eksperiment. De har funnet ut at hvis de kan utvikle en måte å gjøre folk mer villige til å bli verter, kan erobringen av jorda gå raskere. Les mer
Vår pris
113,-
Spar
16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 30.09.21

Nedlastbar lydbok
Nedlastbar lydbok
Vår pris: 113,-
Spar: 16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 30.09.21

Om boka

Forlagets omtale:

Jerkene har bestemt seg for å utføre et lite eksperiment. De har funnet ut at hvis de kan utvikle en måte å gjøre folk mer villige til å bli verter, kan erobringen av jorda gå raskere. Derfor prøver jerkene å lage et stoff som kan ødelegge menneskenes evne til å ta avgjørelser. Et stoff som vil knekke den frie viljen. Nå må dyremorferne og Ax ikke bare prøve å bekjempe jerkinvasjonen, de må også få en slutt på de genetiske forsøkene på en liten gruppe mennesker. Denne gangen har de bare én sjanse til å stanse jerkene. Hvis noe går galt, er alt håp ute ... Mer om Animorphs: Se "Invasjonen"
Beskrivelse:

Jerkene forsøker å utvikle et stoff som vil knekke menneskenes frie vilje. Dyremorferne må nå forsøke å stoppe de genetiske forsøkene som jerkene utfører på ei gruppe mennesker, samtidig som de må bekjempe jerkinvasjonen.

Fakta

Hvordan høre denne lydboka?