Meny

Forandringen

; Jørn Roeim (Oversetter)

Serie: Animorphs 13

Tobias er nesten blitt vant til det nye livet sitt. Han er en rødhalevåk med bevisstheten til en ung gutt. I begynnelsen var det skummelt å være fanget i en morf. Men nå gjør det nesten ingenting. Det er tross alt ikke så mange mennesker som opplever å kunne fly! Nå må Tobias foreta et veldig spesielt valg. Les mer
Vår pris
113,-
Spar
16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 31.08.21

Nedlastbar lydbok
Nedlastbar lydbok
Vår pris: 113,-
Spar: 16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 31.08.21

Om boka

Tobias er nesten blitt vant til det nye livet sitt. Han er en rødhalevåk med bevisstheten til en ung gutt. I begynnelsen var det skummelt å være fanget i en morf. Men nå gjør det nesten ingenting. Det er tross alt ikke så mange mennesker som opplever å kunne fly! Nå må Tobias foreta et veldig spesielt valg. Et valg som de andre dyremorferne og Ax overhodet ikke vet noe om. Et valg som kan avgjøre om han skal være fugl ... eller menneske ... Mer om Animorphs: Se "Invasjonen"
Beskrivelse:

Tobias er fanget i en morf, han er en rødhalevåk. I begynnelsen var det litt skummelt, men nå gjør det nesten ingen ting. Nå må Tobias foreta et veldig spesielt valg, som de andre dyremorferne og Ax overhodet ikke vet noe om. Et valg som kan avgjøre om han skal være fugl eller menneske.

Fakta

Hvordan høre denne lydboka?