Meny

Forslaget

; Jørn Roeim (Oversetter)

Serie: Animorphs 35

Marco vet at han har problemer .; den stadige kampen med jerkene, pluss vissheten om at moren er tatt av jerkene og nå er Visser En, den første lederen for jerkinvasjonen på jorda. Men nå har Marco fått enda et problem. Les mer
Vår pris
113,-
Spar
16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 30.09.21

Nedlastbar lydbok
Nedlastbar lydbok
Vår pris: 113,-
Spar: 16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 30.09.21

Om boka

Marco vet at han har problemer .; den stadige kampen med jerkene, pluss vissheten om at moren er tatt av jerkene og nå er Visser En, den første lederen for jerkinvasjonen på jorda. Men nå har Marco fått enda et problem. Faren hans vil gifte seg igjen. I mellomtiden har dyremorferne og Ax andre ting å tenke på. Jerkene går hardere ut enn noen gang for å verve medlemmer til Fellesskapet. Dette må dyremorferne bremse. Men Marcos personlige problemer gjør at han morfer til dyr som ikke finnes. Dyr som jerkene bare er nødt til å legge merke til - og angripe ... Mer om Animorphs: Se "Invasjonen"
Beskrivelse:

Marcos mor er tatt av jerkene og er blitt Visser En, den første lederen for jerkinvasjonen på jorda. I tillegg vil Marcos far gifte seg på nytt. Dyremorferne og Ax må bremse jerkenes offensiv for å verve medlemmer til Fellesskapet, men Marcos problemer gjør at han morfer til dyr som ikke fins. Disse dyrene er jerkene nødt til å legge merke til - og angripe.

Fakta

Hvordan høre denne lydboka?