Meny

Løsningen

; Fanny Vaager (Oppleser) ; Jørn Roeim (Oversetter)

Serie: Animorphs 22

David, den nyeste dyremorferen, er ikke den de tror. Han er bare opptatt av å kontrollere de andre dyremorferne og Ax. Og det han gjør, truer med å sprenge hele gruppen. Rachel og de andre vet at tiden er i ferd med å løpe ut. Les mer
Vår pris
113,-
Spar
16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 113,-
Spar: 16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Om boka

David, den nyeste dyremorferen, er ikke den de tror. Han er bare opptatt av å kontrollere de andre dyremorferne og Ax. Og det han gjør, truer med å sprenge hele gruppen. Rachel og de andre vet at tiden er i ferd med å løpe ut. De står overfor sin hittil viktigste kamp mot jerkene. Den kan ikke vente. Vinner de kampen, vil jerkinvasjonen bli kraftig forsinket. Men ingen vet hva de skal gjøre med David. Den nye dyremorferen er ikke bare et problem. Han er livsfarlig ... Dette er del 3 i en trilogi. Mer om Animorphs: Se "Invasjonen"
Beskrivelse:

David er ikke den han gir seg ut for. Det eneste han tenker på, er å kontrollere de andre dyremorferne og Ax. Rachel og de andre vet at tiden begynner å bli knapp. Det forestående slaget mot jerkene er det viktigste noen gang. Men ingen vet hva de skal gjøre med David, den nyeste dyremorferen er livsfarlig.Beskrivelse:

Fakta

Hvordan høre denne lydboka?