Meny

Mistanken

; Sofie Asplin (Oppleser) ; Jørn Roeim (Oversetter)

Serie: Animorphs 24

Cassie, de andre dyremorferne og Ax har et par små problemer. Et par veldig små problemer. Problemene kaller seg helmacroner. De er bare et par centimeter høye, og de er ganske sinte på Cassie. De tror hun har stjålet romskipet deres. Les mer
Vår pris
113,-
Spar
16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 113,-
Spar: 16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Om boka

Cassie, de andre dyremorferne og Ax har et par små problemer. Et par veldig små problemer. Problemene kaller seg helmacroner. De er bare et par centimeter høye, og de er ganske sinte på Cassie. De tror hun har stjålet romskipet deres. Cassie trodde det bare var en leke og ga det til Fretex. Nå vil helmacronene ha det tilbake. Dermed har dyremorferne og Ax et nytt dilemma. Helmacronene har nemlig sitt eget hemmelige våpen. De kan krympe andre vesener ned til sin egen størrelse. Og hvis de ikke får romskipet tilbake snart, vil hele kloden få seg en liten overraskelse ... Mer om Animorphs: Se "Invasjonen"
Beskrivelse:

Cassie og de andre dyremorferne har noen problemer, som kaller seg helmacroner. De er bare halvannen millimeter høye, og de tror Cassie har stjålet romskipet deres. Hun trodde det var en leke, og har gitt det til Fretex. Nå vil helmacronene ha det tilbake. De har et hemmelig våpen: de kan krympe alle vesener ned til sin egen størrelse, og hvis de ikke snart får tilbake romskipet sitt, vil hele kloden snart få seg en liten overraskelse.

Fakta

Hvordan høre denne lydboka?