Min side Kundeservice Bli medlem

Mørkets hersker

Sagaen om vampyrprinsen Darren Shan nærmer seg slutten. Vi er nå kommet til den ellevte og nest siste lydboka i Sagaen om Darren Shan.

Om reisen hans har vært strabasiøs og full av farer til nå, blir den ikke lettere når gamle fiender venter på hans vei. Les mer

299,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Sagaen om vampyrprinsen Darren Shan nærmer seg slutten. Vi er nå kommet til den ellevte og nest siste lydboka i Sagaen om Darren Shan.

Om reisen hans har vært strabasiøs og full av farer til nå, blir den ikke lettere når gamle fiender venter på hans vei. Det er på tide å gjøre opp regnskap. Skal Nattas hersker få herredømme over verden, eller klarer Darren og vennene hans å forhindre det?

Medlemsvurdering:
dette er den 11 og nest siste boken i sagaen om Darren Shan. vampyrenes krig mot vampanene, også kalt "arrkrigen", er snart over, men det verste gjennstår enda. i forige bok fant Darren ut at hans største fiende, vampanlorden Steve, har en sønn sammen med Darrens lillesøster, Annie. dermed må Darren oppsøke sin søster som han ikke har sett siden han ble vampyr, og overtale henne til å gjøre sønnen hennes fra halvvampan til halvvampyr. i mellomtiden har Darrens venner på Cirque de Freak problemer med vampanene. boken er spennende og blodig som de andre bøkene i serien. gleder meg kjempe masse til å lese slutten i denne utrolig spennende serien.

ooooo

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202808990
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Lord of the shadows
Serie
Sagaen om Darren Shan 11

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

o
ooooo – 17.08.2006

– dette er den 11 og nest siste boken i sagaen om Darren Shan. vampyrenes krig mot vampanene, også kalt "arrkrigen", er snart over, men det verste gjennstår enda. i forige bok fant Darren ut at hans største fiende, vampanlorden Steve, har en sønn sammen med Darrens lillesøster, Annie. dermed må Darren oppsøke sin søster som han ikke har sett siden han ble vampyr, og overtale henne til å gjøre sønnen hennes fra halvvampan til halvvampyr. i mellomtiden har Darrens venner på Cirque de Freak problemer med vampanene. boken er spennende og blodig som de andre bøkene i serien. gleder meg kjempe masse til å lese slutten i denne utrolig spennende serien.

K
Kaede – 24.01.2006

– Dette er en fantastisk bok som er verdt mer enn 6. Jeg elsker Darren Shans geniale bøker, og spesielt denne! Selv har jeg lest alle bøkene to ganger og noen både tre og fire. Mørkets Hersker er den ellevte boken i serien, og dermed den nest siste. Her begynner tingene å toppe seg. Darren Shan, halv vampyren, vender tilbake til sin hjemby. Han følelser er svært blandet når det gjelder dette. Bor søsteren Annie i byen fortsatt? Samtidig er han på vakt ovenfor Steve Leopard og vampanene. Dette ser ut til å bli en blodig kamp på liv og død.
Jeg elsker som sagt Darren Shan. Denne ellevte boken er en av de aller beste i serien. Gjennom hele boken er spenningen på topp og du sitter klistret til sidene. Dette er en bok jeg virkelig vil anbefale! Les bøkene i riktig rekkefølge. Ellers mister du mye av handlingen.

R
Raffalill – 30.11.2005

– Jeg ble ferdig med å lese denne boka for 10 minutter siden, så her kan du få en rykende fersk tilbakemelding. Boka er stappet av spenning, jeg liker den kjempegodt, den og alle de andre bøkene i serien! Darren har virkelig rotet seg opp i noe skikkelig ille denne gangen. Han er redd og usikker og kjenner at moralen svikter. Et nytt monster dukker opp, hvilket betyr mer trøbbel. Slutten var nervepirrende og en smule deprimerende etter hva jeg mener, men det får meg til å tenke at jeg MÅ lese den siste boka i serien.
Mørkets hersker anbefaler jeg sterkt. Selv om språket ikker er det beste hvis man sammenligner det med Den mørke materien, Ringenes Herre eller Harry Potter så fanger boken meg og får meg til å hungre etter mer. Den får en femmer av meg.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mørkets hersker:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv