Meny

Oppgjøret

; Jørn Roeim (Oversetter)

Serie: Animorphs 15

Forlagets omtale:

Ingenting er verre enn å oppdage at moren din er Visser En. Den mektigste av alle visserne. Lederen for jerkinvasjonen på jorda. Det var det som skjedde med Marco. Selv om han har tatt det ganske kjekt, har han hele tiden visst at han en dag ville måtte treffe henne igjen. Les mer
Vår pris
113,-
Spar
16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 31.08.21

Nedlastbar lydbok
Nedlastbar lydbok
Vår pris: 113,-
Spar: 16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 31.08.21

Om boka

Forlagets omtale:

Ingenting er verre enn å oppdage at moren din er Visser En. Den mektigste av alle visserne. Lederen for jerkinvasjonen på jorda. Det var det som skjedde med Marco. Selv om han har tatt det ganske kjekt, har han hele tiden visst at han en dag ville måtte treffe henne igjen. Og vite at jerken i hodet hennes hadde tatt moren hans fra ham. Da Marco, de andre dyremorferne og Ax oppdager at Visser En leder et hemmelig undervannsprosjekt, blir de nødt til å undersøke det nærmere. Men denne gangen vet ikke Marco helt om han klarer å delta i kampen . Mer om Animorphs: Se "Invasjonen"
Beskrivelse:

Marco oppdager at moren hans er Visser En, den mektigste av alle visserne, lederen for jerkinvasjonen på jorda. Marco, de andre dyremorferne og Ax oppdager at Visser En leder et hemmelig undervannsprosjekt og blir nødt til å undersøke det nærmere. Marco vet ikke helt om han klarer å delta i kampen.

Fakta

Hvordan høre denne lydboka?