Meny

Svakheten

; Fanny Vaager (Oppleser) ; Jørn Roeim (Oversetter)

Serie: Animorphs 37

Forlagets omtale:

Jake er borte. Hvem vil ta hans plass?Når Jake drar fra byen på grunn av en familiebegivenhet, tror de andre dyremorfene at alt vil gå som vanlig inntil han kommer tilbake. Les mer
Vår pris
113,-
Spar
16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 113,-
Spar: 16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Om boka

Forlagets omtale:

Jake er borte. Hvem vil ta hans plass?Når Jake drar fra byen på grunn av en familiebegivenhet, tror de andre dyremorfene at alt vil gå som vanlig inntil han kommer tilbake. Men så oppdager Tobias hvor Visser Tres nye spisested er, barna bestemmer seg for å undersøke stedet nærmere. De har ingen leder og Rachel, Tobias, Cassie, Marco og Ax må finne ut hvem som passer best til jobben. Det å være sjefen krever mer enn mot og ære. Det handler om å ta avgjørelser, avgjørelser på liv ... og død. Mer om Animorphs: Se "Invasjonen"
Beskrivelse:

Jake må dra fra byen for å besøke slektninger, og de andre dyremorferne og Ax regner med at livet vil være ganske normalt inntil han er tilbake. Men da Tobias oppdager det nye beiteområdet til Visser Tre, bestemmer de seg for at noe må gjøres. Problemet er at de ikke har noen leder. Rachel, Tobias, Cassie, Marco og Ax må finne ut hvem som skal være leder mens Jake er borte. Hvem er best egnet? Å være leder er ikke bare lett. Det handler om å ta beslutninger som kan bety forskjellen på liv eller død.

Fakta

Hvordan høre denne lydboka?