Meny

Våpenet

; Jørn Roeim (Oversetter)

Serie: Animorphs 17

Hva er det som smaker godt, gjør godt, og som bare tar et par minutter å lage? Havregryn. Og det gjør jerkene helt sprø. Nå har Rachel, de andre dyremorferne og Ax et nytt våpen i kampen mot jerkene. Høres ikke det bra ut? Feil. Les mer
Vår pris
113,-
Spar
16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 31.08.21

Nedlastbar lydbok
Nedlastbar lydbok
Vår pris: 113,-
Spar: 16,-

Veil. pris: 129,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 31.08.21

Om boka

Hva er det som smaker godt, gjør godt, og som bare tar et par minutter å lage? Havregryn. Og det gjør jerkene helt sprø. Nå har Rachel, de andre dyremorferne og Ax et nytt våpen i kampen mot jerkene. Høres ikke det bra ut? Feil. Det betyr nemlig at de må ta en ny tur til jerkbassenget. Og kanskje treffe Visser Tre. Og risikere å ikke klare å komme opp igjen. Dyremorferne og Ax har tatt sjanser før, og vært heldige. Men denne gangen ser det ut til å være slutt på hellet ... Mer om Animorphs: Se "Invasjonen"
Beskrivelse:

Rachel, de andre dyremorferne og Ax har et nytt våpen i kampen mot jerkene, nemlig havregryn. Havregryn gjør jerkene helt sprø. Det betyr imidlertid at de må ta en ny tur til jerkebassenget, og de risikerer å ikke komme opp igjen. Dyremorferne og Ax har tatt sjansen før og vært heldige, men denne gangen ser det ut til å være slutt på hellet.

Fakta

Hvordan høre denne lydboka?