Meny
 

Alt er helt topp (nesten)

; Liz Pichon (Illustratør) ; Kirsti Vogt (Oversetter)

Serie: Tom Gates 3

Lettlestserien om Tom Gates når stadig flere lattermilde lesere. Tom har de beste intensjoner, men av merkelige grunner er det sjelden noe som går etter planen. Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Tom Gates 3: Alt er helt topp (nesten)

Lettlestserien om Tom Gates når stadig flere lattermilde lesere. Tom har de beste intensjoner, men av merkelige grunner er det sjelden noe som går etter planen.

Tom Gates er tilbake på skolen, og synes faktisk at det er ganske fint. I friminuttene spiller de kongeball, som er festlig helt til de blir slått av en liten jente, en konge-jente, rett og slett. Favorittfaget er fortsatt kunst og håndverk – de andre fagene er fulle av snublefeller, som for eksempel å komme i skade for å kalle engelsklæreren for Mrs. WorthingBART i stedet for Mrs. Worthington, og dessuten skumle eksperimenter med store feilmarginer i naturfagen.

Nye muligheter på skolediscoen
En dag kommer det ranselpost om at Dogzombies skal spille på skolediscoen. Igjen. Men egentlig er de ikke gode nok. Tom innser at det bare finnes to måter å løse dette på: Enten må de øve, Øve, ØVE – eller så må de si at de ikke kan spille, likevel. Og da kommer kanskje pappaen til Derek til å melde seg som DJ igjen, og det er simpelthen så flaut at det ikke er til å bære. Så hvordan skal de løse flokene …? Den som leser får se!

Sprelske innfall og sprø humor
Tom er opptatt av langt mer enn skolen, og vi får bli med på hundeutstilling med bikkja til Derek, Hauk. Hauk var rett og slett ikke helt presentabel, men etter ekspertmessig vask og føn utført av Tom og Derek er han i hvert fall fluffy nok ... Pappsen til Tom har kjøpt ny bil, med overraskende dekor, og ikke minst, Tom har snart bursdag! Bursdag er jo HELT TOPP – sett bort fra at farmor truer med å bake. Hun har nemlig litt eksentrisk smak.

Bøkene om Tom Gates fenger unge lesere med humor og med tegninger. Det er lite tekst på hver side, så lesingen går raskt og gir motivasjon til videre lesing.

Fakta