Min side Kundeservice Bli medlem

Anton den store

Anton og vennene trenger penger, sånn at Øyvind også kan bli med på klasseturen. I kjent stil går ikke innsamlingen helt som planlagt … Tankevekkende og humoristisk. Les mer

244,-

279,- Spar: 35,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Boka Anton den store er den tredje boka om Anton og vennene. I boka får vi lære litt om å starte opp elevbedrift. Anton og vennene må samle inn penger slik at Øyvind kan være med på klassetur. Ideene til hvordan vennene kan tjene penger skal vise seg å være nyttige for Anton, når Anton senere trenger å tjene litt penger. I boka får vi bli litt bedre kjent med vennene, mens de jobber med elevbedriften. Vi får også bli kjent med noen nye karakterer.

Anton blir venn med en jente med innendørs svømmebasseng, kan man ønske seg mer …? Alt ser ut til å gå på skinner for Anton. Anton må tjene inn penger på egenhånd. Faren bruker det lille de har av penger på bryllupet sitt med Anne. For å søke rikdom tjener han blant annet penger ved å passe hunder. Hvis du vil vite de andre metodene han tjener inn penger på er det bare å lese boka! Rikdom er ikke alltid så positivt, noe Anton skal få erfare, og han blir nødt til å ta noen vanskelige valg.

Min mening om boka:
Jeg syntes Anton den store var god lesning. Forfatteren skriver med en førstepersonsforteller, noe jeg liker fordi det får meg til å føle at jeg er med i handlingen selv, og det gjør at man blir nærmere hovedpersonen. I starten er det mye om elevbedriften noe jeg finner veldig interessant fordi jeg selv er en elev. I boka var det mye å le av. Feilene i annonsen til elevbedriften var noe jeg lo godt av. “Glade hunder til frokost?” var nok min favoritt. Jeg anbefaler på det sterkeste å lese denne boka.

 

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
239
ISBN
9788203263941
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
22 x 15 cm
Nr
8133697
Serie
Anton Albertsen 3

Utdrag

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Anton den store:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bålet

Bergljot Hobæk Haff
Paperback 
179,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv