Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Bukkene Bruse begynner på skolen

«De har klart det igjen! 'Bukkene Bruse begynner på skolen' er en herlig bildebok som vil få voksne til å le og barn til å hvine av skrekk og fryd.»

VG

De to første bøkene om Bukkene Bruse er allerede klassikere - og endelig kommer det en ny! Denne gangen får bukkene brev om at må begynne på skolen … Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Årets kuleste barnebok!

De to første bøkene om Bukkene Bruse er allerede klassikere - og endelig kommer det en ny! Denne gangen får bukkene brev om at må begynne på skolen …

Det var en gang tre bukker som het Bukkene Bruse. En dag fikk de et brev om at de måtte begynne på skolen. «Hvorfor det?» spurte den minste. «Alle må gå på skolen nå for tida», forklarte den største bukken. Så ble de enige om at de kunne prøve for ei uke eller to. Men skolen har fått ny rektor - og det er ikke hvem som helst …!

Med bøkene om Bukkene Bruse har Bjørn Rørvik og Gry Moursund gitt barna et helt nytt bilde av eventyrets Bukkene Bruse. Her kan absolutt alt skje, eventyret er langt fra over for de tre bukkene! Sprelske tegninger og humor for både små og store lesere gjør disse bøkene til sikre vinnere. Det er bare å kose seg!

 

Medlemsvurdering:
Jeg har lest denne for 2-3 åringene på jobb. De elsker boka... Latter og tull for store og små. Forfatteren leverer,og forventningen var stor etter de to første bøkene. Ble ikke skuffet denne gangen heller.....

Tone Andersen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
42
ISBN
9788202527778
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
27 x 24 cm
Nr
8100594
Serie
Bukkene Bruse 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Anmeldelser

«De har klart det igjen! 'Bukkene Bruse begynner på skolen' er en herlig bildebok som vil få voksne til å le og barn til å hvine av skrekk og fryd.»

Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG

«Med denne tredje boken om Bukkene Bruse viser Rørvik og Moursund igjen talentfull frekkhet.»

Morten Olsen Haugen, Aftenposten

"For dette er bøker som henvender seg like mye til de ganske små, som de litt eldre - og til de voksne som leser for unga. De får litt humor alle sammen. For det er bøker tettpakket av detaljer, både språklig og visuelt, og det som ikke råker den ene lesergruppen, risikerer full klaff hos den andre."

Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

"Dette er en herlig bok å lese for barna. Her kan en banke i boken, brøle og kveppe dem, de fniser når du sier rompe, suppehue og nesekræsj også kan en jo bre-e-ee-eke så mye en lyster i forskjellige toneleier, dette er moro-lesning av høy kvalitet! (...)Denne boken anbefaler jeg på det varmeste!!

Tine Sundal, Tines blogg

"Da bukkene Bruse drog til badeland i 2009, var anmeldere og lesere vilt begeistret. Ideen med å plassere et av de mest gjennomfortalte folkeeventyrene våre i en setting som åpnet opp for mer fart og moro enn det seterlivet kunne tilby, var så genialt enkel at det bare var å legge seg flat. To utgivelser senere holder brødrene Bruse fremdeles koken. "

Mette Moe, Barnebokkritikk.no

Medlemmers vurdering

T
Tone Andersen – 09.02.2018

– Jeg har lest denne for 2-3 åringene på jobb. De elsker boka... Latter og tull for store og små. Forfatteren leverer,og forventningen var stor etter de to første bøkene. Ble ikke skuffet denne gangen heller.....

S
Sølvi Hunnes – 07.02.2018

– Mine 5 barnebarn elska att eg lese den til dei ;, kjekke bok å lese,og dei hjelpe til med tripping og trapping 😉

A
Anita – 18.10.2017

– Den tredje boken om Bukkene Bruse er akkurat like morsom som de to andre. Både voksne og barn får se en god latter når de leser denne boken.

B
Bestemor – 19.09.2017

– Mitt barnebarn på 3,5 år ble så skremt av denne at jeg ikke tok sjansen på å lese den ferdig men diktet til selv til bildene i stedet. Ble ganske sjokkert av en slik bok kan være månedens bok til så små barn. Troll som tar bilde av rumpa si i kopimaskin og legger i sekken til alle elevene?? Nei, 0 i terningkast fra meg.

A
Ann-Mari – 17.07.2017

– Vi har ledd oss gjennom de to første bøkene og denne var ikke noe unntak. Artig gjensyn med Bukkene Bruse og trollet.

T
Tone R. S – 29.06.2017

– Gutten min på fem år likte denne veldig godt. Han har de andre to bøkene og vi har sett bukkene bruse går til badeland på riksteateret så gutten min er helfrelst. Men personlig liker jeg best bok nr 2, da trollet har kommet inn på gamlehjem.

H
Hilde Johnsrud, redaktør i Bokklubben – 23.05.2017

– Bjørn F. Rørvik og Gry Moursund spinner videre i kjent, ellevill stil - alle som likte de første to 'eventyrene' vil nok også elske dette! Det er ikke så ofte man ler høyt sammen mens man leser bok - det gjør man ofte av Bukkene Bruse. Og gjett hvem som er rektor på skolen ...

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bukkene Bruse begynner på skolen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-
Såret
Ny!

Såret

Cha Sandmæl
Innbundet 
262,- 299,-
 
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv