Meny
Bukkene Bruse begynner på skolen - Bjørn F. Rørvik

Bukkene Bruse begynner på skolen

; Øystein Vesaas (Komponist) ; Fredrik Chr. Bolin (Regissør) ; Bjørn F. Rørvik (Regissør) ; Gustav Nilsen (Skuespiller) ; Marianne Krogness (Skuespiller) ; Ole Jacob Lindberg (Skuespiller) ; Sofie Bjerketvedt (Skuespiller) ; Bjørn F. Rørvik (Oppleser)

Serie: Bukkene Bruse 3

«De har klart det igjen! 'Bukkene Bruse begynner på skolen' er en herlig bildebok som vil få voksne til å le og barn til å hvine av skrekk og fryd.»

, VG Terningkast 5
De tre bukkene Bruse er tilbake - og denne gangen begynner de på skolen! Det var en gang tre bukker som het Bukkene Bruse. De hadde fått et brev om at måtte begynne på skolen. «Hvorfor det?» spurte den minste. Les mer
Vår pris
199,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 199,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

De tre bukkene Bruse er tilbake - og denne gangen begynner de på skolen! Det var en gang tre bukker som het Bukkene Bruse. De hadde fått et brev om at måtte begynne på skolen. «Hvorfor det?» spurte den minste. «Alle må gå på skolen nå for tida», forklarte den største bukken. Så ble de enige om at de kunne prøve for ei uke eller to. Men skolen har fått ny rektor - og det er ikke hvem som helst!
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG
Terningkast 5 Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gammafon
Språk: Norsk Bokmål
Spilletid: 16 Min.
ISBN: 9788202557751
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 3-6
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«De har klart det igjen! 'Bukkene Bruse begynner på skolen' er en herlig bildebok som vil få voksne til å le og barn til å hvine av skrekk og fryd.»

, VG Terningkast 5

«Med denne tredje boken om Bukkene Bruse viser Rørvik og Moursund igjen talentfull frekkhet.»

, Aftenposten

«For dette er bøker som henvender seg like mye til de ganske små, som de litt eldre - og til de voksne som leser for unga. De får litt humor alle sammen. For det er bøker tettpakket av detaljer, både språklig og visuelt, og det som ikke råker den ene lesergruppen, risikerer full klaff hos den andre.»

, Hamar Arbeiderblad Terningkast 5

«Dette er en herlig bok å lese for barna. Her kan en banke i boken, brøle og kveppe dem, de fniser når du sier rompe, suppehue og nesekræsj også kan en jo bre-e-ee-eke så mye en lyster i forskjellige toneleier, dette er moro-lesning av høy kvalitet! (...)Denne boken anbefaler jeg på det varmeste!!»

, Tines blogg

«Da bukkene Bruse drog til badeland i 2009, var anmeldere og lesere vilt begeistret. Ideen med å plassere et av de mest gjennomfortalte folkeeventyrene våre i en setting som åpnet opp for mer fart og moro enn det seterlivet kunne tilby, var så genialt enkel at det bare var å legge seg flat. To utgivelser senere holder brødrene Bruse fremdeles koken. »

, Barnebokkritikk.no