Min side Kundeservice Bli medlem

Den brutale sannheten

Pocketutgave av bok 5 i serien En pingles dagbok Greg har alltid hatt det travelt med å bli stor. Men nå begynner han å lure på om det med å bli eldre kanskje er litt ... oppskrytt? Ikke det at han har nådd puberteten på ordentlig, men noe skjer. Les mer

163,-

179,- Spar: 16,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Pocketutgave av bok 5 i serien En pingles dagbok Greg har alltid hatt det travelt med å bli stor. Men nå begynner han å lure på om det med å bli eldre kanskje er litt ... oppskrytt? Ikke det at han har nådd puberteten på ordentlig, men noe skjer. Det er akkurat som om barndommen har gått ut på dato. Når du ikke er en søt liten unge lenger, blir alt mye vanskeligere. Kviser og jenter, for eksempel. Og fester med både gutter og jenter! Rowley må han også klare seg uten. De ble uvenner i sommerferien, og det å finne seg en ny bestevenn er ikke så lett som han hadde trodd. Kommer han til å klare seg alene? Eller må han rett og slett se sannheten i øynene?

Medlemsvurdering:
Denne bokseria er lett å lese. I bøkene fortelles mye om følelsene og rare hendelser som er veldig nær til barnas liv. Datteren min leser bøkene med stor glede.

Nataliya Bohdan

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
217
ISBN
9788205429857
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
The ugly truth
Format
21 x 13 cm
Nr
8058709
Serie
Greg og Rowleys dagbøker
En pingles dagbok 5

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

B
Blubb – 13.04.2020

– God men mangler litt

N
Nataliya Bohdan – 07.04.2016

– Denne bokseria er lett å lese. I bøkene fortelles mye om følelsene og rare hendelser som er veldig nær til barnas liv. Datteren min leser bøkene med stor glede.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den brutale sannheten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas
Ny!

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Handlekurv