Min side Kundeservice Bli medlem

Den brutale sannheten

En Pingles dagbok 5: Greg har alltid hatt det travelt med å bli stor. Men nå begynner han å lure på om det med å bli eldre kanskje er litt oppskrytt? Ikke det at han har nådd puberteten på ordentlig, men noe skjer. Les mer

279,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En Pingles dagbok 5: Greg har alltid hatt det travelt med å bli stor. Men nå begynner han å lure på om det med å bli eldre kanskje er litt oppskrytt? Ikke det at han har nådd puberteten på ordentlig, men noe skjer. Det er akkurat som om barndommen har gått ut på dato. Når du ikke er en søt liten unge lenger, blir alt mye vanskeligere. Kviser og jenter, for eksempel. Og fester med både gutter og jenter! Rowley må han også klare seg uten. De ble uvenner i sommerferien, og det å finne seg en ny bestevenn er ikke så lett som han hadde trodd. Kommer han til å klare seg alene? Eller må han rett og slett se sannheten i øynene?

Medlemsvurdering:
Denne bokseria er lett å lese. I bøkene fortelles mye om følelsene og rare hendelser som er veldig nær til barnas liv. Datteren min leser bøkene med stor glede.

Nataliya Bohdan

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242144768
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
The ugly truth
Serie
Greg og Rowleys dagbøker
En pingles dagbok 5

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

B
Blubb – 13.04.2020

– God men mangler litt

N
Nataliya Bohdan – 07.04.2016

– Denne bokseria er lett å lese. I bøkene fortelles mye om følelsene og rare hendelser som er veldig nær til barnas liv. Datteren min leser bøkene med stor glede.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den brutale sannheten:

Se flere

Logg inn

Handlekurv