Meny
 

Det spøker for superbitchene

Serie: Superbitchene 3

Fire måneder har gått siden superbitchene dreit seg ut og Anne Bea rykka opp fra bånnligaen. Trettenårsdagen nærmer seg med stormskritt, men først skal hele sjuende klasse på leirskole! Les mer
Vår pris
244,-
Spar
35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 244,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

På leirskole med superbitchene

Fire måneder har gått siden superbitchene dreit seg ut og Anne Bea rykka opp fra bånnligaen. Trettenårsdagen nærmer seg med stormskritt, men først skal hele sjuende klasse på leirskole!

Elevene ved Skogen skole har ALLTID pleid å dra til Solvikstranda på leirskole, ved sjøen. Men i år er det plutselig besluttet at de i stedet skal på fjellet, til et nedlagt hotell som er gjort om til leirskole. Det blir en tur Anne Bea aldri kommer til å glemme. Hvem er det som lager den uhyggelige lyden i kjelleren? Spøker det virkelig? Og langt viktigere: Går det egentlig an å være forelska i to stykker samtidig?

Tar trettenåringene på kornet
Dette er den tredje boka om Anne Bea, Nils og superbitchene. Den første, Kampen mot superbitchene (2014), har vunnet en rekke leserpriser, blant annet ARKs barnebokpris 2014, og er under oversettelse til åtte språk. Bok nummer to, Superbitchene driter seg ut, kom i 2015. Til tross for titlene handler disse bøkene ikke om å være superbitchy – men snarere om å være ganske grei og ubitchy. Anne Beas observasjoner og refleksjoner er morsomme, og vi skjønner godt hvorfor hun stadig får nye venner.

God lesning!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 223
ISBN: 9788203261718
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 21 x 13 cm
Nr: 8089280
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger