Min side Kundeservice Bli medlem

En pingles dagbok

Greg Heffleys dagbok

Pocketutgave av første bok i humorserien om pinglen Greg!
Greg er skviset mellom en sjefete storebror og en sippete lillebror; har velmenende, men helt håpløse foreldre, er ikke så populær på skolen som han synes han fortjener å være, har nerdete venner som ødelegger alle sjanser hos det motsatte kjønn. Les mer

163,-

179,- Spar: 16,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Pocketutgave av første bok i humorserien om pinglen Greg!
Greg er skviset mellom en sjefete storebror og en sippete lillebror; har velmenende, men helt håpløse foreldre, er ikke så populær på skolen som han synes han fortjener å være, har nerdete venner som ødelegger alle sjanser hos det motsatte kjønn. Og så videre. Det er aldri hans skyld når ting går galt.

Serien En pingles dagbok, eller Wimpy Kid-bøkene startet som tegneseriestriper på Internett. Etter hvert så de dagens lys i bokform i 2007. Og siden har det bare gått én vei: Oppover. Og det med rekordfart. Bøkene ligger kontinuerlig på amerikanske bestselgerlister, oversettes til stadig flere språk.

Treffer målgruppa så det suser med høy grad av gjenkjennelse, treffsikre og morsomme tegninger, og episodiske, korte kapitler

Medlemsvurdering:
Gutten min, har aldri vært glad i å lese bøker. Dette forandret seg etter at han begynte å lese En Pingles Dagbok. Nå leser han disse bøkene og mer avanserte bøker, ikke bare en gang, men flere ganger.

:-)

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
224
ISBN
9788205409934
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Diary of a wimpy kid
Format
21 x 13 cm
Nr
8058652
Serie
Greg og Rowleys dagbøker
En pingles dagbok 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

a
arzu – 24.03.2019

– Boka handler om en gutt som heter Greg og skal fortelle om sitt liv. Han har en familie på 5 ( hans far, mor og sine to brødere. Det er alltid noe som skjer og det gjør at boka blir spennede. Boka er også fylt med bilder og passe nok tekst.

:
:-) – 27.11.2012

– Gutten min, har aldri vært glad i å lese bøker. Dette forandret seg etter at han begynte å lese En Pingles Dagbok. Nå leser han disse bøkene og mer avanserte bøker, ikke bare en gang, men flere ganger.

Oppdag mer

Bøker som ligner på En pingles dagbok:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-
Atlas
Ny!

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Handlekurv