Min side Kundeservice Bli medlem

En pingles dagbok

Serien «En pingles dagbok», eller «Wimpy Kid-bøkene», startet som tegneseriestriper på Internett. Etter hvert så de dagens lys i bokform i 2007. Og siden har det bare gått én vei: Oppover. Og det med rekordfart. Les mer

279,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Serien «En pingles dagbok», eller «Wimpy Kid-bøkene», startet som tegneseriestriper på Internett. Etter hvert så de dagens lys i bokform i 2007. Og siden har det bare gått én vei: Oppover. Og det med rekordfart. Dette er den første boka i serien. Greg er skviset mellom en sjefete storebror og en sippete lillebror
har velmenende, men helt håpløse foreldre, er ikke så populær på skolen som han synes han fortjener å være, har nerdete venner som ødelegger alle sjanser hos det motsatte kjønn. Og så videre. Det er aldri hans skyld når ting går galt.

Medlemsvurdering:
Gutten min, har aldri vært glad i å lese bøker. Dette forandret seg etter at han begynte å lese En Pingles Dagbok. Nå leser han disse bøkene og mer avanserte bøker, ikke bare en gang, men flere ganger.

:-)

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242144218
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Diary of a wimpy kid
Serie
Greg og Rowleys dagbøker
En pingles dagbok 1

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

a
arzu – 24.03.2019

– Boka handler om en gutt som heter Greg og skal fortelle om sitt liv. Han har en familie på 5 ( hans far, mor og sine to brødere. Det er alltid noe som skjer og det gjør at boka blir spennede. Boka er også fylt med bilder og passe nok tekst.

:
:-) – 27.11.2012

– Gutten min, har aldri vært glad i å lese bøker. Dette forandret seg etter at han begynte å lese En Pingles Dagbok. Nå leser han disse bøkene og mer avanserte bøker, ikke bare en gang, men flere ganger.

Oppdag mer

Bøker som ligner på En pingles dagbok:

Se flere

Logg inn

Handlekurv