Min side Kundeservice Bli medlem

Hedvig er skolejente

«Härligt rapt och tankfullt. Få andra svenska författare skildrar lågstadiebarns känsloliv med samma innlevelse som Frida Nilsson.Pernilla Josefssons, Norrtelje Tidning»

Norrtelje Tidning

Hedvig bor utenfor hutaheiti og er nabo med ingen. Heldigvis skal hun begynne på skolen. Der kan det meste skje! Og det gjør det. Hedvig får en veldig god venn, hun maner fram Den hvite dame på skoletoalettet, hun blir forelsket i en eremittkreps, forgifter en klassekamerat og klipper seg pigg til skolefotograferingen. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Hedvig bor utenfor hutaheiti og er nabo med ingen. Heldigvis skal hun begynne på skolen. Der kan det meste skje! Og det gjør det. Hedvig får en veldig god venn, hun maner fram Den hvite dame på skoletoalettet, hun blir forelsket i en eremittkreps, forgifter en klassekamerat og klipper seg pigg til skolefotograferingen.
Hedvig er skolejente er den første boka i den kritikerroste svenske serien om Hedvig. Bøkene egner seg godt til høytlesning, eller til å lese selv, for målgruppen 6 til 9 år.
Frida Nilsson er forfatteren bak romanene Ishavspirater (2017) og Det tynne sverdet (2018), i tillegg til bøkene om Hedvig. Hun skriver om de helt store spørsmålene - livet, døden og kjærligheten - med grenseløs humor og stort alvor, og blir av kritikerne ofte sammenliknet med Astrid Lindgren og Roald Dahl.
Nilsson har mottatt internasjonal annerkjennelse for sitt forfatterskap, og bøkene hennes har blitt nominert til den prestisjetunge Deutscher Jugend Literaturpreis i Tyskland, i tillegg til flere litteraturpriser i Frankrike. Hun har blitt nominert til Augustprisen tre ganger, og i 2014 mottok hun Astrid Lindgren-prisen. I 2018 mottok hun Kulla-Gulla priset fra Svenska barnboksinstitutet.Sagt om Hedvig-bøkene:«Nydelig som en kveldshimmel hos Marikken» - DN

«Vittig, lett og lødig. Jeg gleder meg til de neste bøkene om Hedvig!» - Frøydis Eriksen, Barnebokkritikk.no

«Les, se, le, gråt og overraskes!» - SvD

«Det bobler av glede og galskap.» - Norrtelje Tidning

«Lykkelige er de barna som får bli kjent med Hedvig!» - Eva Bejhed, Bohuslänningen

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
133
ISBN
9788202588403
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Hedvig!
Format
15 x 22 cm
Serie
Hedvig 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Anmeldelser

«Härligt rapt och tankfullt. Få andra svenska författare skildrar lågstadiebarns känsloliv med samma innlevelse som Frida Nilsson.Pernilla Josefssons, Norrtelje Tidning»

Norrtelje Tidning

«Hedvig er en skikkelig fulltreffer!Ingeborg Ahlanders, Nerikes Allehanda»

«Lyckliga är de barn som får lära känna Hedvig!Eva Bejhed, Bohuslänningen»

Bohuslänningen

«Frida Nilsson er en frekk, fantasifull og formuleringsfiffig forfatter. En actionbok for alle små tøffe jenter og gutter!Nina Lekander, Expressen»

Expressen

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hedvig er skolejente:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Såret

Cha Sandmæl
Innbundet 
299,- 329,-
 

Fanget

Cha Sandmæl
Innbundet 
299,- 329,-
 

Hjernen

Sarah Roxana Herlofsen
Innbundet 
189,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv