Meny
 

Hun & han

; Gry Brenna (Oversetter)

Serie: Trilogi om livet på mellomtrinnet 2

Alicia vil gjerne være populær, og når hun plutselig blir kontaktet på Facebook av en utrolig kjekk gutt blir hun veldig smigret. Hvordan vet han hvem hun er, egentlig? Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Hver dag på skolen anstrenger Alicia seg for å si og gjøre de riktige tingene – så mye at hun er helt ferdig når hun kommer hjem. På nettet er det enklere – det er lettere å si kule, smarte ting når man får tenkt seg om på forhånd. Dessuten har Alicia verdens fineste profilbilde, tatt i litt motlys så hun ser ut som hun er 14, minst.

Venneforespørselen
En dag får hun en venneforespørsel fra en som heter Lucas, som likner på Harry Styles i One Direction. Lucas er 17 år og går på elektro. Tenk om hun ble sammen med en sånn gutt, da skulle nok Ida, dronningen i klassen, la henne få være med i gjengen sin. Og uten at Alicia helt vet hva som skjer, lyver hun om at hun og Lucas er sammen. Lucas er jo så grei og chatte med, om alt – han forstår akkurat hvordan hun har det. Og så, en dag, vil Lucas at de skal treffes på ordentlig...

Sjokket
En som virker feig, kan være modig, en som virker tøff, kan være redd – det kan man ikke vite, før etterpå. Hun & han er andre, frittstående del i Katarina von Bredows trilogi om livet på mellomtrinnet. Med stor innsikt skildrer hun tolvåringers sosiale spill så man kjenner det langt inn i margen. Og minner effektivt om farene ved å treffe folk man bare kjenner fra nettet. Flere ganger prisbelønte Katarina von Bredow tar også opp viktige temaer som mobbing, gruppepress, komplekser og rus.

Fin mottakelse
Hun og han har blitt godt mottatt av både lesere og kritikere. Som svenske Bibliotekstjänst skriver: «Alle unge burde lese disse bøkene så snart de er gamle nok. Det samme burde deres foreldre ta sjansen på å gjøre. Så kan dere snakke sammen.»

Sitat dn.se: "allra mest avslöjar böckerna något väsentligt om vilket märkligt äventyr det innebär att vara människa"

Sagt om Du & jeg, første bok i trilogien:

"Lysende om tolvåringers livsomveltninger." – DN

"
Katarina von Bredow har igjen gitt oss en utrolig viktig bok for de yngste ungdommene." –Bibliotekstjänst

"En følelsesmessig sterk historie ... perfekt for både gutter og jenter." –  SVT Gomorron Sverige

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 245
ISBN: 9788205459700
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Hon & han
Alder: Barn 9-12
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8073961
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger