Meny

Mine verste år

; Laura Park (Illustratør) ; Tonje Røed (Oversetter) ; Chris Tebbetts (Innledning)

Serie: Skolen 1

Dumme regler er til for å brytes, mener Rafe. Første dag i 6.-klasse ser ut til å være starten på det verste året noensinne for Rafe. Lettlest sommerhumor for slukealderen. Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 13 bonuskroner!

Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 13 bonuskroner!

Om boka

Rafe begynner på ny skole, og der har de regler mot ALT. Han har allerede nok problemer hjemme, og trenger ikke flere hindringer i livet sitt, synes han. Han bor sammen med moren, søsteren og typen til moren. Han er definitivt ikke noe hyggelig bekjentskap, og Rafe kaller ham bare for Bjørnen. 

Rafe synes i grunnen at det er nok å holde styr på hjemme, om ikke skolen skal komme i tillegg. Den nye skolen viser seg å bli en hodepine. De har muligens verdens tjukkeste katalog over REGLER. Heldigvis kommer han opp med en knallplan som skal sørge for at dette året skal bli helt kanon, men klarer han å gjennomføre den? 

Bestevennene hans, Leonardo den Tause, følger med og gir ham poeng. Leonardo sier aldri noe når det er noen andre der, men han er en trofast venn. Rafe prøver systematisk å bryte hvert eneste punkt på skolens strenge reglement. Å tygge tyggegummi i timen - 5000 poeng! Løpe i gangen - 10.000 poeng! Starte brannalarmen - 50.000 poeng! Det er viktig at rampestrekene ikke går utover noen – Rafe vil jo ikke bli som Bjørnen, heller. Og hvis veldig, veldig pene Jeanne Galletta ser at han bryter reglene, vanker det ekstra poeng … 

Skolen handler om å prøve å passe inn, selv om man kanskje ikke velger den lureste strategien. Her er mye komikk, og teksten er brutt opp med illustrasjoner for å motivere leserne.

 

Fakta