Meny

Nedtegnelser fra en lykkelig hjerteknuser - NOT!

; Kirsti Vogt (Oversetter) ; Nikki Russell (Innledning) ; Erin Russell (Innledning)

Serie: Dustedagboka 6

Pingle for jenter! Hysterisk morsomt. Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 13 bonuskroner!

Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 13 bonuskroner!

Om boka

Nikki Maxwell skriver dagbok og forteller den om dagen sin, hemmelighetene sine og alt hun tenker og føler. Dagboken er fylt med små tegninger, og når hun virkelig er frustrert blir det store bokstaver og mange utropstegn. Nikki tar oss med på motgang og gleder, til stor fornøyelse for oss lesere. Serien handler egentlig om livet på ungdomsskolen, og naturligvis er det mye humor å hente! Titt og ofte havner Nikki i flaue og pinlige situasjoner, men som regel pleier hun å ordne opp i det.

De kuleste kidza
Denne morsomme boka er lagt til en ungdomsskole, og det er popularitet som gjelder. Noe av det aller beste som kan skje, i følge Nikki, er at hun blir en av de mest populære. I denne bok handler det om å bli en i SKP-gjengen. Kulere blir det ikke!

Skoleballet
Nikki skal på årets største og beste skoleball, hjerteballet. Ballet er kjempepopulært, men så oppdager Nikki noe som hun får helt hetta av: jentene skal be guttene! Hun har aller mest lyst til å gå sammen med Brandon, som hun er intenst forelsket i. Men tenk om han ikke sier ja? Kanskje han heller vil gå på ballet med MacKenzie????!!!!

Dustedagboka er en gøyal dagbokroman for jenter i alderen 9 til 14, med tekst og tegninger om hverandre, på samme måte som i den populære Pingle-serien. Serien har til nå solgt over tolv millioner eksemplarer, og topper også bestselgerlistene i Norge.

Fakta