Min side Kundeservice Bli medlem

På dypt vann

Denne gangen drar pingla Greg Heffley og familien på bobilferie, som så mange andre sommeren 2020. Det blir fort klart at de virkelig befinner seg på dypt vann – og ikke bare bokstavelig ...

Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Familien Heffley på bobil-ferie! 

Denne gangen drar pingla Greg Heffley og familien på bobilferie, som så mange andre sommeren 2020. Det blir fort klart at de virkelig befinner seg på dypt vann – og ikke bare bokstavelig ...

Det holder på å klikke for både Greg og resten av familien hans. De må bo oppå hverandre nede i kjelleren til Besta mens huset deres totalrenoveres. Der prøver fatter’n å ha Teams-møter med hele familien til stede, og alle må følge døgnrytmen til Manny. Tidlig kvelden! Alle er enige om at de trenger en pause – både fra kjelleren og fra hverandre.

Bobil-eventyret
Plutselig tar oldemora til Greg kontakt og ber om hjelp til å få fjernet bobilen til Gregs onkel. Den står på tunet hennes og tar opp plass, full av skrot. Hele familien trekker et lettelsens sukk, veldige klare for en tur opp av kjelleren og ut på veien. Campinglivet frister med landeveiens frihet og skogens ro. Men heller ikke denne gangen går det helt etter planen. Stedet de havner, er ikke akkurat et ferieparadis, og når regnet øser ned, begynner familien å lure på om de vil klare å redde ferien. Eller om de er skikkelig på dypt vann.

Familieliv på kornet
Som vanlig tar pingle-forfatter Jeff Kinney familielivet på kornet – det er nok ganske mange familier som kan kjenne seg i Gregs opplevelser fra camping-sommeren 2020. Som vanlig byr bøkene om pingla Greg på svært god lesemotivasjon, og mye sprø humor. En god latter er god terapi!

Medlemsvurdering:
Leste denne sammen med 8åringen og vi lo godt sammen. Denne boka er like morsom som de andre bøkene i samme serie. Sønnen min elsker denne bokserien.

Tone

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
217
ISBN
9788205520325
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
The deep end
Format
21 x 14 cm
Nr
8172749
Serie
Greg og Rowleys dagbøker
En pingles dagbok 15

Utdrag

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

T
Tone – 06.12.2020

– Leste denne sammen med 8åringen og vi lo godt sammen. Denne boka er like morsom som de andre bøkene i samme serie. Sønnen min elsker denne bokserien.

Oppdag mer

Bøker som ligner på På dypt vann:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fanget

Cha Sandmæl
Innbundet 
262,- 299,-
 
Såret
Ny!

Såret

Cha Sandmæl
Innbundet 
262,- 299,-
 

Valget

H.L. Phoenix
Innbundet 
262,- 299,-
 

Tilbake

Elias Våhlund
Innbundet 
254,- 279,-
 

Logg inn

Handlekurv